Valencia CF10 junio 2024

Octopus Energy es converteix en Partner de Sostenibilitat del Valencia CF

Esta aliança posarà en marxa múltiples iniciatives conjuntes per a impulsar les energies renovables i acostar-les a tots els públics

El Valencia CF ha arribat a un acord amb Octopus Energy com Partner de Sostenibilitat. A través d'esta aliança totes dues parts buscaran durant les pròximes tres temporades acostar les energies renovables a les persones, començant per l'impuls de la sostenibilitat de la Ciutat Esportiva de Paterna, on Octopus Energy ha començat ja la instal·lació de 328 panells solars que permetran que funcione amb un 30% d'energia solar per a autoconsum.

El sistema d'autoconsum solar, que estarà a ple rendiment a la fi d'este mes de juny, generarà més de 260.000 kWh anuals. Els mòduls fotovoltaics s'instal·laran en diferents cobertes incloent el gimnàs, els vestuaris i la zona de manteniment de la Ciutat Esportiva.

Totes dues entitats posaran en marxa al llarg dels pròxims mesos múltiples iniciatives amb l'objectiu d'avançar en el seu compromís per accelerar la transició energètica. Amb este propòsit, Octopus Energy ha instal·lat també nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, i subministrarà electricitat 100% renovable a la Ciutat Esportiva de Paterna en els moments en què necessite connectar-se a la xarxa. D'esta manera, el centre d'entrenament i desenvolupament de talent del Valencia CF es converteix en l'exemple del futur sostenible pel qual aposten el Club i Octopus Energy.

Com Partner de Sostenibilitat, Octopus Energy treballarà amb el Valencia CF durant els pròxims tres anys per a estendre el coneixement i l'ús de les energies renovables més enllà de l'àmbit esportiu. El Club assumeix d'esta manera el seu paper d'altaveu per a visibilitzar accions que contribuïxen a fer realitat la transició energètica, inspirar a la comunitat i animar a totes les persones a ser part activa d'un futur més sostenible amb l'objectiu de reduir la dependència de les energies fòssils i funcionar al 100% amb energies renovables.

“Esta col·laboració és una mostra més de la nostra gran aposta per acostar l'energia renovable a les persones. Ajudant a un club com el Valencia CF a ser més sostenible, aconseguim no sols un canvi tangible en el seu ús de les energies renovables sinó també un efecte amplificador, usant este cas d'èxit per a impulsar un canvi positiu en la societat”, explica Roberto Giner, CEO de Octopus Energy.

L'energètica, que fa dos anys triava la ciutat de València per a instal·lar les seues oficines centrals a Espanya, fa un pas més en el seu compromís per facilitar la transició energètica i la posada en marxa de projectes amb els quals lluitar contra el canvi climàtic, impulsant la sostenibilitat d'entitats públiques i privades.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.