Valencia CF21 mayo 2024

Pepelu: un jugador transcendental per al Valencia CF

El migcampista valencianista és el jugador amb més minuts i titularitats en l'equip, el que més recuperacions realitza i el segon màxim golejador

Des de la seua arribada al Valencia CF durant el mes de juliol passat, s'ha convertit en un pilar fonamental en els esquemes de Rubén Baraja, oferint un gran talent i recorregut a la medul·lar de l'equip valencianista.

El futbolista de Dénia ha disputat, pràcticament, la totalitat de partits de LALIGA EA Sports 23-24 (36 partits de les 37 jornades competides) en els quals ha sumat 3.563 minuts (jugador del Valencia CF amb més minuts i titularitats en esta temporada de LALIGA, el segon amb més minuts de tota LALIGA EA Sports). El migcampista és el que més passades dona de l'equip (1.565) i el que més mitjana en el nombre de passades satisfactòries per partit (42,8), més recuperacions realitza per partit (6,2) -el segon en el rànking de mitjana de recuperacions en camp rival-, el segon jugador de la plantilla amb més volum de joc (65,7 accions totals per partit), el primer en volum ofensiu (56 acciones de mitjana per partit), el primer en el percentatge d'èxit en la mitjana de centres (31,7%, la mitjana dels jugadors de LALIGA és d'un 24,4% per partit) i el primer amb més percentatge d'èxit en els duels aeris (57,6%). A més, és el segon màxim golejador de la plantilla en LALIGA amb 7 gols.

Esta faceta golejadora li ha portat a ser el jugador, d'entre les cinc grans lligues, que més gols ha marcat des del punt de penal (7). La UD Las Palmas, el Granada CF, el Vila-real CF (x2), el Reial Betis, FC Barcelona i Girona FC les seues víctimes des dels onze metres en LALIGA. A més, va sumar un altre gol des del punt fatídic enfront del RC Celta de Vigo en l'eliminatòria dels huitens de final de la Copa del Rei 23-24. Per tant, Pepelu acumula 8 gols i 1 assistència entre totes les competicions esta temporada.

Amb estos registres ha demostrat una enorme fiabilitat golejadora de penal, sent la seua millor campanya en esta faceta estadística.

El seu gran rendiment li va conduir, al gener, a aconseguir un rècord a LALIGA EA Sports 23-24. El migcampista del Valencia CF va recuperar 12 possessions en el terç del centre del camp davant l'Athletic Club, sent l'únic jugador de LALIGA 23-24 a aconseguir eixa xifra durant un partit.

Amb tot això, Pepelu ha estat nominat als TOTS de LALIGA EA Sports 23-24, els guardons que distingixen al millor equip de la temporada en la competició nacional.