Valencia CF01 febrero 2024

Peter Federico: desborde i polivalència per a l'atac del Valencia CF

El jove extrem arriba per a sumar en la parcel·laofensiva

Peter Federico González (Madrid, Espanya – 25 de juny de 2002) ja és jugador del Valencia CF. El jove extrem arriba després del seu pas pel Real Madrid Castilla per a aportar velocitat, habilitat, desborde i polivalència a les bandes del combinat valencianista.

Format a Espanya

Nascut a Madrid i amb nacionalitat hispà-dominicana, Peter s'ha format en la pedrera del Reial Madrid CF. En la seua etapa a ‘La Fàbrica’ va anar formant-se fins a arribar al Juvenil A, amb el qual va guanyar la UEFA Youth League en la temporada 2019-20 com un dels protagonistes més destacats. El seu rendiment al juvenil li va portar a fer un pas més en la seua carrera amb el Real Madrid Castilla primer i, més tard, a debutar en LaLiga EA Sports amb el Real Madrid CF en la campanya 2021-22, participant en tres partits davant Athletic Club de Bilbao, Getafe CF i Llevant UD.

Respecte a la seua posició en el terreny de joc, és un futbolista que pot actuar en qualsevol de les dues bandes, tant com extrem, com a lateral o carriler, sent l'esquerra la seua cama hàbil. Algunes de les qualitats que destaquen són: la seua velocitat, habilitat, descaradura i desborde en l'u contra un; gran qualitat tècnica; visió de joc; i polivalència.

Última temporada

En la present temporada 23-24 l'extrem esquerrà ha anotat 2 gols i ha repartit 2 assistències en els 18 partits disputats amb el Reial Madrid Castella en el Grup II de la Primera Federació.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas