Valencia CF01 febrero 2024

Peter Federico: “Tinc moltes ganes de poder viure un partit al Camp de Mestalla”

El nou jugador del Valencia CF, protagonista en l’Informatiu de VCF Media

El nou atacant del Valencia CF, Peter Federico, ja viu els seus primers moments amb el conjunt valencianista. Hui, ha sigut el protagonista en L’Informatiu de VCF Media.

“El primer de tot, donar-li les gràcies al Club per la confiança. Vinc amb moltes ganes d'aportar a l'equip. Els veig des de fa molts mesos i és un gran equip, una gran família, i vinc a aportar el millor de mi. Tenia moltes ganes d'arribar al Valencia CF”, assenyala l'extrem valencianista.

PrimerEs horEs com A futbolista del Valencia CF

“El primer dia, un poc nerviós. M'han acollit molt bé. Són joves igual que jo. Els entrenaments, molt bé i el clima espectacular. Tot molt bé. Estic molt feliç de ser ací”.

Vestuari

“És un equip molt jove, en el vestuari es nota, i estic molt feliç. M'han acollit molt bé des del primer dia”.

Debut

“Tinc moltes ganes. Vinc amb molta ambició, amb moltes ganes de poder debutar, estar al Camp de Mestalla i donar el millor de mi”.

Camp de Mestalla I EL SEU su ambient

“Tinc moltes ganes de poder viure un partit a Mestalla. Si en la televisió es veu espectacular, no m'imagine en persona”.

Dorsal 11

“És el meu número favorit des de xicotet i que em reba el Valencia CF així és un orgull. Vull aportar també el que val el número ‘11’, que és bastant pes”.

Baraja

“Baraja em va dir que estava encantat que fora ací, que treballe com ho porte fent i aportació a l'equip tant a nivell ofensiu com defensiu”.

Posició Al terrenY de jOC

“Sóc un jugador molt complet, tant en la parcel·la ofensiva com defensiva. Puc jugar en totes dues parts del camp, també com a migcampista, encara que he jugat més en la banda dreta. Defensivament, puc jugar de lateral esquerre, carriler. On més còmode joc és com a extrem dret o esquerre. Puc aportar centres, últim passe, driblatge, córrer a l'espai”.

Família

“Vinc d'un barri molt humil. Tot ha sigut a base de sacrifici, entrenament i molta faena. No hi ha secret, és treball, constància i aprofitar les oportunitats”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas