Valencia CF28 mayo 2024

PRÈVIA | El Valencia CF, a pel ‘Trofeu Juan Fuster Zaragoza’ davant el CF Benidorm

Partit amistós de postemporada que es disputa a l’EstadiMunicipal Guillermo Amor (Benidorm) a les 19:00 hores

Partit

El Valencia CF arriba a este partit de postemporada després d'acabar en el nové lloc de LALIGA EA Sports 23-24 amb 49 punts en les 38 jornades disputades i després de competir i lluitar fins al final pels llocs de privilegi europeu que atorguen la competició domèstica. El conjunt valencianista s'enfrontarà, per primera vegada en la seua història, al CF Benidorm.

Per part seua, el CF Benidorm arriba a este partit de postemporada després de guanyar la Lliga Comunitat-Sud i, per consegüent, aconseguir l'ascens a Tercera RFEF. Una de les curiositats que guarda este partit és que la llegenda valencianista David Villa és el propietari del club benidormense. A més, una altra llegenda com Claudio ‘Piojo’ López és l’assessor esportiu.

Segueix el partit en directe a través de la nostra APP, web i en VCF MEDIA Ràdio (92.6 FM), així com a les xarxes socials del Club

Hora: 19:00

Estadi: Estadi Municipal Guillermo Amor

Entrades: Preus reduïts per a Socio VCF en taquilles de l'Estadi Guillermo Amor

Taquilles: Obertes des de les 16:30 hores

Més informació sobre les entrades ACÍ

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas