VCF Femení07 junio 2024

PRÈVIA LIGA F · El Valencia CF Femení, davant l'FC Llevant Les Planes en el seu últim desplaçament

El Valencia CF Femení viatja este cap de setmana a Les Planes per a disputar els tres punts contra l'FC Llevant Les Planes en la jornada 29 de la Liga F 23.24, en partit que comença a les 20:30h del diumenge 9 de juny en el Camp de Futbol Les Planes, televisat per DAZN.

Les de Jesús Oliva, que tenen assegurada la seua permanència en la Liga F 24.25, s'enfronten a les de Ferrán Cabello, els qui fins i tot no la tenen matemàticament.

Les valencianes són 11a amb 29 punts i les catalanes són 13a amb 24 punts, quedant sis per disputar-se. En la jornada 4 el Puchades va veure un empat (1-1) amb gols de Lahmari i Ivón Chacón.

Asun Martínez, davantera del Valencia CF Femení, parla per a VCF Media abans de l'últim desplaçament de la temporada: "Seguim amb la mentalitat de guanyar, de donar la cara fins al final i d'acabar la temporada tan bé com siga possible, que crec que el Club, l'afició i nosaltres mateixes ens el mereixem".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas