VCF Femení19 abril 2024

PRÈVIA LIGA F · EL VALeNCIA CF FEMENÍ I EL PUCHADES, JUNTS DAVANT LA REIAL SOCIETAT

Este diumenge, 21 d'abril, a les 16h

La jornada 24 de la Liga F 23.24 portarà este pròxim diumenge, 21 d'abril, a l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF el partit Valencia CF Femení - Reial Societat, que començarà a les 16:00h.

La compra en línia d'entrades ja està disponible ACÍ i les taquilles s'obriran a les 14:30h, així com les portes del Puchades.

L'equip de Jesús Oliva, que ocupa la 10a posició amb 23 punts, ve de competir i empatar (1-1) en el Derbi Teika celebrat a Mestalla. Les de Natalia Arroyo, 8a amb 29 punts, també van empatar (1-1) en la passada jornada, contra l'Sporting Club de Huelva.

En la primera volta, les basques van guanyar (2-0) a les valencianes, que en els tres últims xocs a casa han aconseguit 5 de 9 punts, mentres que les visitants han sumat 2 de 9.

El duel serà televisat per DAZN i retransmés per VCF Media Radio.

Sara Tamarit, defensa del Valencia CF Femení formada en la Academia VCF i que va ser titular a Mestalla, parla per a VCF Media.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas