VCF Femení15 junio 2024

PRÈVIA LIGA F · El Valencia CF Femení rep al FC Barcelona en el Puchades per a tancar la Liga F 23-24

Este diumenge, 16 de juny, a les 12h, amb les entrades esgotades

El Valencia CF Femení disputa en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF, este diumenge 16 de juny a les 12:00h, l'últim partit de la Liga F 23-24 i el fa front al FC Barcelona, campió de la LigaF 23-24, de la Copa de la Reina 23-24 i de la UEFA Women Champions League 23-24.

Les de Jonatan Giráldez només han cedit un empat en les 29 jornades precedents, malgrat la qual cosa les de Jesús Oliva intentaran oferir una bona imatge en un Puchades que ha penjat el cartell d'entrades esgotades. En l'anada, les blanc-i-negres van encaixar un 6-0.

Les portes i les taquilles de l'estadi s'obriran a les 10:30h, estes últimes sols per a atendre incidències: per a accedir al Puchades és necessari presentar entrada digital o física; l'abonament del Valencia CF masculí no és vàlid; i els abonats del Valencia CF Femení que no hagen canviat el seu abonament per la pertinent entrada hauran de fer-ho en les taquilles des de les 10:30h abans d'accedir per portes.

El partit és televisat per DAZN i retransmés per VCF Media Radio.

Marta Carro, capitana del Valencia CF Femení, parla per a VCF Media: "És un rival molt complicat, però és l'últim partit de la temporada i volen tindre un bon acomiadament davant la nostra afició".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas