VCF Femení28 marzo 2024

PRÈVIA LIGA F · EL VALeNCIA CF FEMENÍ VISITA A L'ATLéTICo DE MADRID AMB ÀNIMS RENOVATS

Este dissabte, 30 de març, a les 16h

Este dissabte, 30 de març de 2024, el Valencia CF Femení visita a l'Atlético de Madrid per a disputar els tres punts en lliça en el partit de la jornada 22 de la Lliga F 2023.24.

El xoc arranca a les 16:00h a Alcalá de Henares televisat per DAZN i Gol Play.

Les de Jesús Oliva venen d'un bon i necessari triomf (4-1) en el Puchades davant el Granada CF, mentres que les d'Arturo Ruiz, acabat de nomenar nou primer entrenador, van tindre a domicili un empat (1-1) contra la SD Eibar.

Amb els tres punts de la passada jornada, les valencianes són 10a amb 22 punts. Les madrilenyes, per part seua, ocupen la 5a posició amb 39 punts. En l'anada, elles es van emportar la victòria (1-6).

Antonia Canales, portera xilena internacional del Valencia CF Femení, ha parlat en la prèvia per a VCF Media: "Esta setmana la comencem amb un subidón, veníem d'una victòria super important pels tres punts i per com l'aconseguim. Ara hem de seguir la línia de l'últim partit, competir tots els minuts, seguir juntes, treballar juntes i ser intenses".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.