VCF Femení26 enero 2024

PRÈVIA LIGA F · El Valencia Femení vol els tres punts al Puchades

Este dissabte, 27 de gener, a les 12h en la Ciutat Esportiva VCF

Jornada 15 de la Liga F 23.24 per al Valencia CF Femení este dissabte, 27 de gener, a les 12:00h en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF. Davant, el Costa Adeje Tenerife. L'objectiu, sumar els tres punts en disputa.

Les portes del Puchades s'obrin a les 10:30h, així com les taquilles. Per a accedir és necessari presentar l'abonament 23.24 del Valencia CF Femení o comprar l'entrada. Possibilitat d'adquirir online l'entrada prèviament ACÍ.

Les valencianes, que se situen 11ª amb 14 punts, necessiten revertir la situació, ja que no guanyen a casa des de la jornada 7.

Les de Tenerife, per part seua, són 9ª amb 18 punts i no vencen des de la jornada 11.

La trobada es televisa per DAZN i Gol i es retransmet per VCF Media Radio.

Claudia Florentino, tercera capitana valencianista, parla en els micròfons de VCF Media: "L'objectiu és clar i és guanyar este partit, li ho devem a l'afició. Serà un partit disputat i hem de centrar-nos en el nostre treball, en estar concentrades i sòlides, en saber en què som bones i a partir d'ací, generar".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.