VCF Femení09 febrero 2024

PRÈVIA LIGA F · Guanyar al Puchades

Este dissabte, a les 16:30h, Valencia CF Femení - Vila-real CF

Important cita la que té el Valencia CF Femení este dissabte, 10 de febrer de 2024, a les 16:30h en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF.

Les de Jesús Oliva disputen front el Vila-real CF, de Sara Monforte, els tres punts de la jornada 17 de la Liga F 23.24. Les blanc-i-negres són 12ª amb 15 punts i les groguetes són 11ª també amb 15 punts. La diferència de gols marca el lloc.

Les valencianistes necessiten guanyar i el Puchades serà clau per a això. Per a accedir és necessari presentar l'abonament 23.24 del Valencia CF Femení o adquirir en línia ACÍ l'entrada o en la taquilla des de les 15.00h.

El partit és televisat per DAZN i retransmés per VCF Media Radio.

Anita Marcos, davantera del Valencia CF Femení, parla per a VCF Media: "Eixim amb totes les ganes del món, a casa i amb la nostra afició, que per a nosaltres és un pilar fonamental".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.