Valencia CF23 abril 2024

Recordatori sobre el canvi de titularitat de les accions 

Aquells aficionats que vagen a canviar la titularitat de les accions hauran de presentar la documentació com tard el dia 30 d'abril per a obtindre el descompte d'accionista en la renovació de l'abonament

Valencianista, si desitges canviar la titularitat de les accions del Valencia CF i vols beneficiar-te del descompte per ser accionista en la pròxima renovació del teu abonament, hauràs de tindre en compte la següent informació:

-Per obtindre el descompte és necessari presentar la documentació requerida en les oficines d'Àrea Afició com tard el dia 30 d'abril.

-Pots fer-ho de manera presencial en horari de 9.00 a 15.00 hores, per correu postal a l'adreça Plaza del Valencia CF, 3 – 46010 de València o de manera en línia a través de contact.valenciacf.com.

-Este termini és important, atés que les accions hauran d'estar registrades en el cens a nom del titular de l'abonament amb antelació a la campanya de renovació d'abonaments per a ser efectives i, prèviament, la documentació haurà d'haver sigut revisada pel departament jurídic.

-Una vegada rebuda la documentació, ens encarregarem a través d'Àrea Afició de gestionar-la i confirmar el registre en la major brevetat possible.

Per a més informació sobre el canvi de titularitat de les accions, consulta la següent resposta inclosa en nostres FAQ punxant ACÍ

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.