Fundació VCF30 enero 2024

RECORDS DE VIDA AL CAMP DE MESTALLA AMB ELS TALLERS DE REMINISCÈNCIA

L'Associació de Futbolistes VCF i el Valencia CF, junts en pro de l'envelliment actiu i saludable i l'estimulació de la memòria

L'actual edició dels Tallers de Reminiscència basats en el Futbol que l'Associació de Futbolistes Valencia CF celebra en col·laboració amb la FUNDACIÓ LALIGA i la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV) ha posat el seu punt i seguit esta setmana passada amb la visita dels dos grups al Camp de Mestalla, de la mà del Valencia CF i la Fundació VCF.

Fernando Giner, Vicente Guillot, Luis Pascual, Rafael Domingo, Miguel Ángel Adorno i Juan Catafau, així com l'ambaixador del Valencia CF Miguel Ángel Bossio, van coordinar les dues últimes sessions que incloïen un Tour guiat pel centenari Mestalla en el qual els exjugadors i els usuaris de la Residència Ballesol a Burjassot i la de DomusVi a València van poder rememorar i treballar els seus records a base d'anècdotes i vivències de la seua joventut lligats a l'emblemàtic estadi i la història del Club.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas