Valencia CF26 junio 2024

Representació del Valencia CF en la llista de convocats de la Selecció Espanyola de cara a la preparació dels Jocs Olímpics 2024

Cristhian Mosquera i Diego López començaran la concentració l'1 de juliol a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid)

El Valencia CF estarà representat en l'equip olímpic de la Selecció Espanyola que, del dilluns 1 de juliol al divendres 19 del mateix mes, es concentraran a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid) per a preparar els Jocs Olímpics.

Els jugadors valencianistes Cristhian Mosquera (2004) i Diego López (2002), formen part de la llista de jugadors convocats per a la concentració prèvia als Jocs Olímpics que ha donat a conéixer l'RFEF per a preparar esta cita especial que es disputarà a França del 24 de juliol al 9 d'agost. Espanya està enquadrada en el grup C juntament amb Uzbekistan, República Dominicana i Egipte.

Durant esta concentració prèvia a la cita olímpica, Espanya disputarà, el dijous 18 de juliol, un partit amistós davant el combinat olímpic dels Estats Units.

Calendari de partits d’Espanya als JJ. OO.:

Uzbekistan-Espanya 24 de juliol 15:00 h

República Dominicana-Espanya 27 de juliol 15:00 h

España-Egipte 30 de juliol 15:00 h

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.