Valencia CF14 febrero 2024

Rubén Baraja compleix un any com a entrenador del Valencia CF

El tècnic val·lisoletà va prendre el comandament del primer equip valencianista el 14 de febrer de 2023

La llegenda valencianista i actual tècnic del Valencia CF, Rubén Baraja, compleix un any com a entrenador de la primera plantilla valencianista. El tècnic val·lisoletà va agafar a l'equip el 14 de febrer de 2023 i va aconseguir la seua primera victòria davant la Reial Societat al Camp de Mestalla (25 de febrer de 2023).

Fa just un any, Baraja va arribar a la banqueta valencianista per a agafar a l'equip en una situació delicada en la taula de classificació. El ‘Pipo’ aterrava amb la responsabilitat d'haver sigut       un dels jugadors més llorejats i il·lustres de la història del Valencia CF, havent contribuït a guanyar dos Lligues, una Copa de la UEFA, una Supercopa d'Europa i una Copa del Rei en la dècada dels 2000.

Eixe coneixement a la perfecció de la idiosincràsia de l'entitat che, el seu esforç i compromís van donar els seus fruits: va aconseguir 6 victòries i 4 empats que van servir per a donar la volta a la situació. Un any després, el moment és molt diferent. L'equip que dirigeix Baraja es troba en el nové lloc de LaLiga EA Sports 23-24 amb 35 punts en els 24 partits competits.

El tècnic valencianista, després d'un any al capdavant del Valencia CF, ha aconseguit 19 triomfs (6 en LaLiga 22-23, 10 en LaLiga 23-24 i 3 en la Copa 23-24) en els 45 partits disputats.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.