Valencia CF20 abril 2024

RUBÉN BARAJA: “LLUITAREM PER CADA PUNT FINS AL FINAL PER A FER-LO TAN BÉ COM SIGA POSSIBLE”

Declaracions de l'entrenador del Valencia CF després de la derrota davant el Reial Betis

Rubén Baraja, entrenador del Valencia CF, ha analitzat les claus del partit davant el Reial Betis al seu pas per la sala de premsa del Camp de Mestalla.

"La sensació que se'm queda és que queden 6 jornades i cal continuar treballant i pensant en les possibilitats que puguem tindre. Si ho analitzem, no hem estat al nostre nivell, l'equip ha estat incòmode, hem tingut poca continuïtat amb la pilota, hem tractat de modificar-lo al descans amb l'entrada de Sergi Canós i quan no estàvem generant molt ha arribat el penal que ens ha ficat en el partit. Han sigut els millors minuts del partit, després ha arribat el 1-2 en una acció en la qual no hem estat bé, deixem conduir i han tingut un poc dones sort amb un rebot incontrolable. No ha pogut ser, hem fet un gran esforç i ens ha de servir per a aprendre i seguir. Queden sis jornades en les quals hem de continuar fent les coses bé. Si no estàs al teu nivell davant un rival com el Reial Betis et poden guanyar"