Valencia CF10 mayo 2024

Skoda lliura els seus nous cotxes a la plantilla del Valencia CF

L'entrega s'ha produït a la Ciutat Esportiva de Paterna, on els jugadors i cos tècnic del primer equip masculí valencianista han rebut els seus vehicles

Per primera vegada, s'incorpora un elèctric entre els models triats pels jugadors, i el SUV elèctric de línia esportiva Enyaq Coupé se suma als Kodiaq i Karoq

La plantilla del primer equip masculí del Valencia CF ha rebut els seus nous Škoda en un acte que ha tingut lloc en la Ciutat Esportiva de Paterna. La principal novetat és la presència, dins dels cotxes entregats a l'equip valencianista, de vehicles elèctrics, en concret varis Enyaq Coupé. 

Els jugadors han triat diversos dels SUV d'Škoda. Al Karoq i al nou Kodiaq, del qual els jugadors han destacat el seu nou disseny i el seu impressionant interior amb el seu nou sistema de infoentreteniment, s'ha sumat com a gran novetat el Enyaq Coupé, un SUV elèctric de línies esportives i elegants amb un generós espai a l'interior.

Este lliurament de vehicles s'emmarca en la col·laboració entre totes dues entitats que va començar en 2019 i que recentment es va renovar fins al final de la temporada 2024/25 amb un suport integral al Club. A més de ser el cotxe oficial del Valencia CF, el logo de Škoda està visible en els pantalons de joc i training del primer equip masculí, del VCF Mestalla i del Valencia CF Femení, que en 2020 es va convertir en el primer equip de futbol femení patrocinat per la marca.

Com a part d'esta col·laboració, la plantilla disfruta en cada temporada de models de la marca txeca. Entre els vehicles triats per cadascun: l'entrenador, Rubén Baraja, i el capità, José Luis Gayà, conduiran un Kodiaq Sportline; Hugo Duro disposarà d'un Karoq Sportline; i l'elèctric Enyaq Coupé serà el cotxe, entre altres, d'Hugo Guillamón.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas