Valencia CF12 junio 2024

Stole Dimitrievski: fiabilitat i agilitat per al Valencia CF

El porter, amb gran experiència a LALIGA EA Sports, arriba per a reforçar la porteria valencianista 

Stole Dimitrievski (Kumanovo, Macedònia del Nord – 25 de desembre de 1993) ja és jugador del Valencia CF. El porter consagrat en el futbol espanyol com un dels millors porteres de LALIGA EA Sports arriba al combinat valencianista després del seu pas pel Rayo Vallecano.

Dimitrievski destaca per la seua gran agilitat sota pals, la seua enorme capacitat de reflexos i les seues ràpides i eficaces estirades. El porter, internacional amb Macedònia del Nord, també sobreïx per la seua fiabilitat i el seu compromís i treball diari.

GRAN EXPERIÈNCIA A ESPANYA I A NIVELL INTERNACIONAL

Nascut en Kumanovo, Macedònia del Nord, Stole va començar la seua marxa professional en el Rabotnicki, equip de la Primera Divisió de Macedònia del Nord. Després del seu pas pel combinat macedoni, la seua formació ha estat lligada a equips espanyols com el Cádiz CF ‘B’ i el Recreativo Granada. La seua progressió en la porteria li va portar a enrolar-se en les files del Gimnàstic de Tarragona i, posteriorment, al Rayo Vallecano. En les seues sis temporades amb el conjunt de Vallecas s'ha consolidat com un dels millors porters de LALIGA EA Sports.

Respecte a la seua selecció nacional, Dimitrievski és internacional absolut amb Macedònia del Nord, després d'haver passat per les categories inferiors de la seua selecció.

ÚLTIMA TEMPORADA

En la present camapanya 23-24 el porter ha disputat 37 partits en LALIGA EA Sports 23-24 i ha aconseguit 13 porteries a zero.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.