Fundació VCF02 febrero 2024

Torna LaLiga Genuine per al VCF Inclusiu

Este cap de setmana, es celebra una nova fase a Cadis

LaLiga Genuine torna este cap de setmana i el fa a Cadis amb la participació de 22 clubs, entre ells el VCF Inclusiu, un dels equips fundadors d'este esdeveniment per a persones DI, on l'important és compartir abans que competir.

Els nostres xics es mesuraran a la UD Eivissa este dissabte, dia 4, a les 10.00 i a les 16.30 ho faran davant el RCD Espanyol. El diumenge jugaran contra el RCD Mallorca. (En la galeria de dalt, quatre dels nostres craks: Borja, Djoroko, Izan i Manolo.)

Precisament, de Mallorca es va desplaçar fa una setmana l'entitat Inclusió en Moviment per a disfrutar d'una jornada d'agermanament amb el nostre equip, en la Ciutat Esportiva VCF.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compta amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent eina de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social.

El VCF Inclusiu compta a cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grupo Tesela.

Hui dia, LaLiga Genuine és ja un projecte consolidat en el panorama nacional que fomenta la igualtat, la tolerància i el respecte mitjançant la força del futbol, però també mitjançant programes d'inclusió sociolaboral i de suport a la formació dels seus integrants.

 Cadascun de les trobades disputades al llarg de la temporada representa una oportunitat perquè els participants mostren la seua passió pel futbol i demostren que, amb determinació i suport, tots podem aconseguir els nostres somnis.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.