Valencia CF03 mayo 2024

Un bes al nostre escut per a totes elles

El dia 5 de maig es celebra el Dia de la Mare, en particular, el de les nostres mares valencianistes

El Valencia CF celebra el Dia de la Mare (5 de maig) amb un vídeo especial dedicat a totes les mares del món, en particular, a les valencianistes.

“Celebrar un gol és una cosa realment única. Per això, quan fiques un et naix besar este escut. Els sentiments eixen a flor de pell, l'amor a uns colors, però en el Dia de la Mare des del Valencia Club de Futbol volem que cada gol siga dedicat a la dona més important en la vida dels nostres jugadors perquè cada bes a l'escut també siga un bes per a elles. De mares a fills. Feliç Dia de la Mare”.

De mares a fills es transmet eixe Sentiment pel nostre Valencia Club de Futbol que passa de generació en generació. Gràcies per eixos consells, per l'ajuda, per eixe suport incondicional quan més es necessita i com no, per portar-nos als entrenaments i els partits per a poder gaudir del millor esport del món, el futbol, i somiar amb portar i defendre el nostre escut de 105 anys d'història. Per això i moltes altres coses més, hui i sempre…

¡Gràcies, mares valencianistas!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.