27 febrero 2023

ADN Mestalla Solidari | Mamás en Acción, reconeguda per la seua labor social

En la prèvia del Valencia CF - Real Sociedad

Com cada partit a Mestalla des de la temporada 2021.22, el Valencia CF, a través de la Fundació VCF, reconeix la labor d'una entitat social en el marc de la iniciativa "ADN Mestalla Solidari".

En aquest cas, en la prèvia del València CF - Real Societat, va ser Mamás en Acción. María Toledo i Karina Virrueta, representants d'aquesta, van ser rebudes a la sala Juan Cruz Sol per Javier Solís, director corporatiu del Valencia CF.

Mamás en Acción, que compleix 10 anys en aquest 2023, és una comunitat de persones (no sols mares ni dones) que acompanyen als xiquets hospitalitzats que no tenen papàs o no poden viure amb ells.

Actualment treballen a València i Madrid. El seu objectiu és arribar als més de 49.000 xiquets a Espanya que són tutelats per les administracions i requereixen del suport, impuls i afecte que tot menor necessita.

Amb Mamás en Acción ja són 11 les entitats reconegudes pel Valencia CF, a través de la Fundació VCF, en la present temporada: Asociación de Donantes de Sangre de València, Casas de Acogida-ISO, Asociación de Familiares de Enfermos de Alzhéimer de València, Dragon Boat Marina València, Fundació l´Oceanogràfic, Fundación Anar, Asleuval, Colegio Imperial de Niños Huérfanos San Vicente Ferrer, Fundación Bioparc y Payasospital.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas