Valencia CF14 septiembre 2019

Celades: “Este equip s'alça amb treball, estarem junts i remar tots en la mateixa direcció”

Albert no va aconseguir puntuar en la seua estrena en la banqueta valencianista

El tècnic del Valencia CF, Albert Celades, va valorar a la sala de premsa el partit de l'equip disputat al Camp Nou:

Quina anàlisi fa de la trobada?

Hem tingut un inici de partit on encaixem dos gols molt ràpid, i davant un equip com este és difícil donar-li la volta, però l'equip es va reposar bé, marquem i vam poder marcar algun més. Ens vam anar amb bones sensacions al descans, però l'inici del segon temps ens va fer mal. Malgrat el resultat, hem volgut fins al final i marquem un gol en el temps de descompte perquè els jugadors continuaven volent.

Va pensar que podia donar-se este resultat tan engruixat?

Hem tingut un mal inici, però sempre vaig confiar que podíem fer-ho bé. L'equip es va reposar després del 2-0, millorem i acabem jugant a un bon nivell la primera part. Però en la segona part comencem amb problemes, encara que fins al final els jugadors l'han continuat intentant.

Com s'alça este vestuari?

Amb treball, treballarem el millor que puguem per a donar-li la volta a esta situació. Estar junts i remar tots en la mateixa direcció, assumint la realitat.

Quin serà el rol de Maxi Gómez en la plantilla després del seu gol al FC Barcelona?

Ha tingut una fenomenal actitud, va aconseguir marcar, és un jugador amb unes característiques molt determinades i estem encantats de tindre-li en la plantilla.