Valencia CF01 febrero 2020

Celades: “Felicite l'equip perquè està fent un treball magnífic i continuem avançant”

El tècnic destaca la victòria del Valencia CF en un partit molt difícil i que no encaixa gols

Albert Celades, entrenador del Valencia CF, afirmava a la sala de premsa de Mestalla després de la valuosa victòria davant el Celta per 1-0 que “estic molt orgullós dels meus jugadors, ja que hem tirat avant un partit molt difícil. Hem tingut ocasions clares per a fer més d'un gol, sobretot en la primera meitat. I estem contents perquè hem pujat posicions, però no canvia res la nostra idea de continuar treballant. I també vull donar-li valor al fet que és el quart partit consecutiu que no encaixem cap gol, i això és per a tindre-ho en compte.

Molts partits, molt de desgast

Ens preocupa que alguns jugadors porten molts minuts aquesta temporada, com Dani Parejo i Daniel Wass, fins i tot més del que ens agradaria, però donada la situació que hem tingut, amb moltes baixes no es podia fer una altra cosa. A veure si anem recuperant jugadors i ens dóna més tranquil·litat el futur.

Dormir en zona Champions

I estar habitació en la taula és un al·licient més. L'important és guanyar partits. Felicite l'equip perquè està fent un treball magnífic i continuem avançant. Este equip no es rendeix, amb només la piga negra del succeït a Mallorca, que va ser simplement un dia dolent, però això li passa a qualsevol equip. Hui hem competit molt bé”.