Valencia CF22 mayo 2023

COMUNICAT OFICIAL | El Valencia CF expulsarà de l'estadi per a tota la vida als aficionats que van proferir gestos racistes a Vinícius Jr.

www.valenciacf.com

El Club condemna enèrgicament este tipus de comportaments, que no tenen cabuda en el futbol i no es corresponen amb els valors del Valencia CF i la seua afició

El Valencia CF, en el seu permanent compromís contra el racisme i la violència en totes les seues formes, comunica que la policia ha identificat a un aficionat que va proferir gestos racistes a Vinícius Jr en el partit de la Jornada 35 contra el Real Madrid disputat al Camp de Mestalla i s'està treballant de manera coordinada per a confirmar la identitat d'altres possibles implicats.

Des del moment dels fets s'estan analitzant tots els enregistraments disponibles, treballant amb la màxima celeritat per a esclarir el passat amb la condició d'actuar amb rapidesa i contundència.

El Valencia CF ha procedit ja a l'obertura d'un expedient disciplinari, aplicarà la màxima severitat contra els aficionats que estiguen implicats expulsant-los de l'estadi per a tota la vida i col·labora amb la Policia i les autoritats competents per a esclarir el succeït.

El Club condemna enèrgicament este tipus de comportaments, que no tenen cabuda en el futbol i en la societat i que no es corresponen amb els valors del Valencia CF i la seua afició.

D'esta manera, reafirmem la nostra posició en contra del racisme actuant amb la mateixa contundència que l'any 2019, quan es va expulsar per a tota la vida a un aficionat que va fer gestos i salutacions feixistes als aficionats de l'Arsenal en el partit de la UEFA Europa League.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas