Valencia CF04 agosto 2023

COMUNICAT OFICIAL | YUNUS MUSAH

www.valenciacf.com

El Valencia CF i l'AC Milan han aconseguit un acord per al traspàs dels drets de Yunus Musah per 20 milions d'euros fixos més variables.

El Valencia CF vol agrair al futbolista estatunidenc el seu esforç i dedicació en les quatre temporades que ha estat en el Club.

Yunus va aterrar en la Ciutat Esportiva de Paterna en l'estiu de 2019 amb 16 anys i marxa ara amb 20 després d'haver vestit la camiseta del primer equip 108 vegades, en les quals ha aconseguit marcar cinc gols.

Al Valencia CF ha arribat a convertir-se en el jugador estranger més jove a debutar a Mestalla i el segon més jove a marcar una gol, el que va aconseguir davant el Getafe CF en la jornada 8 de la temporada 2020-21.

Va disputar la final de la Copa del Rei en 2022 amb el Valencia CF i amb la selecció dels Estats Units va aconseguir ser el futbolista més jove a disputar un partit del Mundial en la passada cita de Catar.

Des del Valencia CF li desitgem la millor de les sorts en esta nova etapa que ara comença.

5epTIXFlLL3bILKn5xpHueN48jGWnmgVGsX1nBFH4cq6anu0DatL129KncuwYQRX.jpeg

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas