Valencia CF30 diciembre 2020

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Granada CF (2-1)

Gameiro va anotar el 0-1 en una bona primera part, però el conjunt local va aconseguir donar la volta al marcador

Dolorosa derrota en el Nuevo Los Cármenes de Granada en un partit en el qual els nostres es van avançar amb un gol de Gameiro i van protagonitzar diferents jugades d'atac en una bona primera part, però just abans del descans l'equip local va aconseguir empatar mitjançant un tret de falta que va tocar prèviament en la barrera desviant la trajectòria de la pilota. El gol va ser una maçada i en la segona part, després que el Valencia CF es quedara amb dos jugadors menys per les expulsions de Jason i Guedes, el Granada CF faria el 2-1 definitiu. El Valencia CF buscarà el pròxim 4 de gener enfront del Cádiz CF sumar tres punts molt importants.

El Granada CF va poder avançar-se en el minut 13 amb un tret precís de Kenedy, però el VAR va anul·lar el gol local perquè la jugada va arrancar en una falta prèvia de Foulquier sobre Jason Remeseiro. Després de l'esglai, el Valencia CF va fer un pas al capdavant tractant de sorprendre la contra. Gameiro i Guedes, en una doble oportunitat que va desbaratar Rui Silva, van ser els primers a acostar-se a l'àrea del conjunt local, avisant del que arribaria només deu minuts després. I és que el francés perforaria la xarxa del Granada CF per a desfer l'empat inicial en rematar a la xarxa un gran centre de Cheryshev.

El Valencia CF es llançava a l'atac i el propi Cheryshev va poder augmentar la diferència amb un tret perillós i ajustat al pal des de la frontal de l'àrea. El Valencia CF, amb permís de l'esglai inicial, transmetia bones sensacions sobre la gespa del Nuevo Los Cármenes, no obstant això, el Granada CF aconseguiria empatar novament el marcador just abans del descans en un colpege de falta que va tocar en la barrera, desviant-se prou perquè Jaume Domènech, que havia deixat prèviament algunes intervencions de mèrit, no poguera arribar.

Amb el 1-1 en el marcador el partit marxaria al descans i en la recta final del segon temps el Valencia CF es va quedar amb nou homes després de les expulsions de Jason Remeseiro i Gonçalo Guedes, mentre que el Granada CF va perdre després a Domingos Duarte. El Valencia CF va tractar de defensar l'empat i va buscar amb valentia fins i tot anotar el segon punt malgrat la inferioritat numèrica. En el 87’, no obstant això, Jorge Molina amb una cabotada va signar el 2-1 definitiu.

Fitxa tècnica

2. Granada CF: Rui Silva, Foulquier (Quini, 73’) Domingos Duarte, Germán, Neva, Gonalons, Yangel Herrera, Antonio Puertas (Soro, 73’), Kenedy, Luis Suárez (Vallejo, 89’) i Soldado (Jorge Molina 68’).

1. Valencia CF: Jaume Domènech, Wass, Mangala, Diakhaby, Mangala, Gayà, Esquerdo (Koba Koindredi, 87’) Carlos Soler, Guedes, Cheryshev (Yunus Musah, 76’) i Gameiro (Manu Vallejo, 65’).

Gols: 0-1 Cheryshev, 35’; 1-1 Gameiro (p.p), 45’; 2-1 Jorge Molina, 87’.

Àrbitre: Cordero Vega (C. Càntabre). Va amonestar a Foulquier, Wass, Yangel Herrera, Mangala, Antonio Puertas i Gonalons. A més, va expulsar a Jason Remeseiro en el 69’ per doble groga i a Guedes, roja directa, en el 72’. Pel Granada CF va expulsar a Domingos Duarte en el 76’.

VAR: Díaz de Mera (C. Castellà Manxec).