Valencia CF10 mayo 2022

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Real Betis (0-3)

Derrota del Valencia CF davant el Real Betis per 0 a 3. El conjunt visitant va aconseguir avançar-se en el marcador a l'inici de la segona part després d'un primer temps molt igualat però, malgrat els intents dels nostres per empatar i donar-li la volta a la trobada, el Real Betis va sentenciar en els minuts finals amb gols de Canales i Borja Iglesias. El Valencia CF buscarà la victòria en el seu pròxim compromís, la Jornada 37 de LaLiga davant el RCD Espanyol.

La primera aproximació dels nostres no tardaria a arribar i és que als dos minuts Hugo Duro, aprofitant una pilota llarga a l'espai, va protagonitzar una carrera amb la defensa rival que va poder servir per a generar un avantatge a l'equip en el marcador, però la pilota acabaria a les mans de Rui Silva.

l primer tram va ser molt disputat entre els dos equips i amb un intercanvi d'ocasions. A la mitja hora el Real Betis va disposar d'una falta perillosa des de la frontal de l'àrea, però es trobaria amb una gran resposta de Mamardashvili, rendint al gran nivell al qual ens té acostumats. Per part seua, el Valencia CF va tindre la seua principal opció per a posar-se per davant en una rematada de cap de Bryan Gil, que s'incorporava des de darrere per a cabotejar un enviament perfecte en diagonal de Carlos Soler.

El partit arribaria amb empat a zero en el marcador, però en un inici de segona part en el qual la trobada va augmentar el ritme, el conjunt visitant aconseguiria anotar el primer amb un gol de Willian José, que va espentar al fons de la xarxa. El Valencia CF va intentar reaccionar i en la jugada següent el Camp de Mestalla reclamaria un possible penal sobre Jesús Vázquez, que era derrocat en l'àrea rival.

Bordalás va donar entrada a homes d'atac com Guedes i Maxi Gómez a l'hora de partit per a tractar de buscar l'empat i una jugada col·lectiva en el 74’ va estar a punt de desembocar en gol, però la defensa rival va tapar el tret del portugués. El Valencia CF va continuar intentant-ho fins al xiulet final, però en els últims instants arribaria el 0-2, obra de Canales, i el 0-3, de Borja Iglesias.

Fitxa tècnica

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R. (Maxi Gómez, 62’), Foulquier, Diakhaby, Alderete, Jesús Vázquez, Racic (Yellu, 46’), Ilaix Moriba, Carlos Soler (Yunus Musah, 89’), Bryan Gil (Guedes, 62’) i Hugo Duro (Cheryshev, 89’).

3. REAL BETIS: Rui Silva, Sabaly, Pezzella (Édgar González, 81’), Bartra, Álex Moreno (Miranda, 72’), Guido Rodríguez, William Carvalho, Fekir (Joaquín, 72’), Canales, Rodri (Juanmi, 63’) i Willian José (Borja Iglesias, 81’).

GOLS: 0-1 Willian José, 57’; 0-2 Canales, 87’; 0-3 Borja Iglesias, 89’.