Valencia CF05 marzo 2021

CRÒNICA | El Valencia CF baralla fins al final i suma una important victòria davant el Villarreal CF (2-1)

Carlos Soler, de penal, i Guedes, signen els gols per a obrar la remuntada

Victòria del Valencia CF davant el Villarreal CF per 2 gols a 1 en una trobada en el qual els nostres arribaven amb fam de rescabalar-se de l'ensopegada davant el Getafe CF i en el qual van barallar fins al final per a sumar tres punts de molt de valor. Va començar bé el Valencia CF, però es va veure per davall en el marcador després que el VAR assenyalara un penal molt protestat pels nostres futbolistes. L'equip, malgrat les dificultats, va saber remar contracorrent, mai es va rendir i en els últims minuts Carlos Soler, de penal, i Guedes, en una gran jugada individual, van donar la volta al marcador per a obrar una victòria importantíssima.

Durant la primera mitja hora les sensacions de l'equip sobre la gespa van ser positives. Un Valencia CF seriós, competitiu, que tractava de fer mal per les bandes i que va arribar amb un tret de Kang In que va atrapar Asenjo, va veure, no obstant això, com un infortuni decantava injustament la balança en favor dels visitants. I és que al caient del descans el VAR va assenyalar penal en una acció en la qual Gayà, d'esquena i totalment desequilibrat després del salt amb Gerard Moreno, veia com la pilota tocava al seu braç després d'un rebot i sense cap intenció.

El davanter del Villarreal CF no va fallar: va batre a Cillessen des dels onze metres posant costa amunt un partit en el qual, a sobre, el Valencia CF perdia al tercer jugador -Carlos Soler, Racic i Gayà… en la segona part perdria també a Maxi Gómez- per acumulació de grogues per al pròxim compromís, contra el Levante UD. Cillessen, que va estar molt encertat durant tot el partit, salvaria després el segon tant del conjunt rival en una bona parada amb el peu com a resposta a un perillós contraatac rematat per Paco Alcácer.

Entorn de l'hora de joc el Valencia CF es va fer fort a través de la pressió. L'equip buscava una reacció i va generar perill sobre l'àrea del Villarreal CF amb diversos centres buscant el cap de Maxi Gómez, que va perseguir l'empat fins amb un tret de llarga distància tractant de sorprendre a Asenjo. Gracia va donar entrada a homes de refresc com Guedes i Gameiro per a agitar l'atac, Wass es va trobar amb el travesser i Gayà a punt va estar d'aconseguir-lo en connectar un enviament creuat des de la dreta. Mancant pocs minuts per al final l'àrbitre va assenyalar un penal sobre Maxi Gómez que Carlos Soler es va encarregar de transformar i Guedes va deslligar l'alegria al Camp de Mestalla.

Fitxa tècnica

2. Valencia CF: Cillessen, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Hugo Guillamón, Gayà, Wass (Manu Vallejo, 79’), Carlos Soler, Racic (Christian Oliva, 79’), Álex Blanco (Guedes, 66’), Kang In (Gameiro, 66’) y Maxi Gómez (Lato, 93’).

1. Villarreal CF: Sergio Asenjo, Foyth, Pau Torres, Albiol, Estupiñán (Trigueros, 46’), Parejo, Capoue (Jaume Costa, 71’), Chukwueze, Moi Gómez (Bacca, 85’) Gerard Moreno y Paco Alcácer (Pedraza, 46’).

Gols: 0-1 Gerard Moreno (p), 39’; 1-1 Carlos Soler (p), 86’; 2-1 Guedes, 93’.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Va amonestar a Racic, Carlos Soler, Foyth, Gayà, Capoue, Maxi Gómez i Albiol.

VAR: Gil Manzano (C. Extremeny).

Partit de la jornada 26 de LaLiga disputat al Camp de Mestalla.