Valencia CF18 junio 2020

CRÒNICA | El Valencia CF cau derrotat contra el Real Madrid malgrat una gran primera part (3-0)

L'àrbitre va anul·lar el 0-1 de Rodrigo en els millors moments del Valencia CF davant la sorpresa de tots per rearbitrar una jugada interpretable

Després d'una primera meitat en la qual va tindre una gran presència, en la qual va fer mèrits per a guanyar al Real Madrid i en la qual va arribar a avançar-se en el marcador amb un gol de Rodrigo que va ser anul·lat per l'àrbitre, el Valencia CF cau derrotat en la seua primera visita a l'estadi Alfredo Di Stéfano. El resultat definitiu (3-0) no fa justícia amb el partit del conjunt de Celades, que va barallar les seues opcions de sumar la seua primera victòria des de la represa de LaLiga fins que Benzema (per dues vegades) i Asensio van fer la diferència en el tram final de la trobada. El calendari no dóna treva i el Valencia CF, després d'aquesta derrota, posa el focus a reaccionar aquest diumenge davant el CA Osasuna per a continuar avançant en la carrera pels objectius.

Va començar amb bones sensacions el Valencia CF, ben posicionat, decidit a aprofitar qualsevol oportunitat en atac i sostingut en defensa per Cillessen, que va desbaratar una primera aproximació de perill del Real Madrid amb una gran intervenció amb els peus. El conjunt de Celades va eixir a buscar la victòria i abans del quart d'hora de joc es va trobar amb el pal després del tret creuat de Rodrigo. El ‘19’ va tirar la carrera a l'espai aprofitant un gran passe de Parejo i el 0-1 no va pujar al marcador per mil·límetres. Estava avisat el Real Madrid, que set minuts després recolliria la pilota dins de la seua pròpia porteria.

Rodrigo, esta vegada sí, avançava al Valencia CF, no obstant això, l'àrbitre, amb l'ajuda del VAR, va anul·lar el gol per fora de joc en una acció interpretativa davant la sorpresa de tots per rearbitrar una jugada interpretable. Sense lloc a dubte, va ser una acció clau en el transcurs de la trobada. Lluny de desesperar-se, el Valencia CF es va refer després del colp i va continuar buscant la recompensa. Les bones sensacions van estar a punt de cristal·litzar just abans del descans, quan Kondogbia va posar a prova a Courtois amb un tret sec des de quasi quaranta metres de distància. El belga va volar per a desviar el zurdazo del valencianista.

Fins a eixe moment, l'equip va dominar en defensa, negant qualsevol via al Real Madrid d'encaminar-se cap a la meta defensada per Cillessen i va discutir la medul·lar a un centre del camp súper poblat de jugadors blancs gràcies a l'anada i volta de Kondogbia i la mescla de talent i personalitat de Parell. No obstant això, amb el pas dels minuts el Real Madrid aconseguiria imposar-se en el marcador. A l'hora de partit, el conjunt blanc va aprofitar un contraatac i es va avançar (1-0) per mediació de Benzema i uns minuts després tornava a vore porteria (2-0) amb una rematada de Marco Asensio. Benzema, en el tram final, faria el tercer i definitiu.