Valencia CF13 agosto 2021

CRÒNICA | El Valencia CF comença LaLiga amb una victòria davant el Getafe (1-0)

Carlos Soler va ser l'autor de l'únic tant del partit des dels onze metres

El Valencia CF suma els seus primers tres punts en la competició després d'un partit molt disputat davant un vell conegut com és el Getafe CF.

El partit no ha començat de la millor manera possible amb l'expulsió d'Hugo Guillamón en el minut 3 de la primera part. No obstant això, l'equip ha conseguit reposar-se al dur colp i Carlos Soler ha transformat en el minut 11 el penal que assenyalava Jesús Gil Manzano després d'una gran jugada individual de Denis Chéryshev.

L'extrem l'ha intentat de nou en una pilota que eixia rebutjat després d'un centre de Guedes, però el seu tret s'ha trobat amb el porter del Getafe.

A partir d'ací a l'equip li ha tocat apretar les dents i ha sabut aguantar les envestides i dures entrades dels jugadors del Getafe per a mantindre l'avantatge al final dels primers 45 minuts.

Ja entrada la segona part s'han igualat les forces després que Éric Cabaco haja sigut expulsat per doble groga.

Després d'esta acció el marcador no s'ha mogut del 1-0 del minut 3, pese al tret al pal del Getafe en el minut 80 i la doble ocasió en l'afegit del Getafe.

El ValEncia Cf ha sabut aguantar en els últims minuts, la qual cosa li ha valgut per a sumar els seus primers tres punts i rebre una ovació per part dels seus aficionats després del xiulet final.

FITXA TÈCNICA:

Valencia CF (1): Mamardashvili, José Luis Gayà, Omar Alderete, Gabriel Paulista, Thierry Correia, Chéryshev (Rubén Sobrino 77’), Carlos Soler (Diakhaby 87’), Daniel Wass (Uros Racic 69’), Hugo Guillamón, Guedes (Jason 86’) i Maxi Gómez.

Getafe (0): Soria, Dmián Suárez (Hugo Duro 83’) , Djene, Cabaco, Mitrovic (Vitolo 46’), Mathías Olivera, Makimovic, Mauro Arambarri, Carles Aleñà (Jaime Mata 46’), Ünal (Marc Cucurella 68’) i Sando (Jose Macias 68’).

Àrbitre: Jesús Gil Manzano. Expulsà a Hugo Guillamón en el 3’, Cabaco en el 76’ y amonestà a Wass, Soler, Maxi Gómez, José Luis Gayà, Jason, Omar Alderete, Cabaco, Olivera i Michel González.