Valencia CF17 enero 2021

CRÒNICA | El Valencia CF guanya al AD Alcorcón i avança als huitens de la Copa del Rei (0-2)

Koba Leïn Koindredi i Manu Vallejo signen els gols en una victòria, la tercera consecutiva, que serveix per a continuar creixent com a equip

Objectiu complit. El Valencia CF suma la seua tercera victòria consecutiva en el partit dels setzens de final de la Copa del Rei davant el AD Alcorcón i avança a la ronda de huitens. Els nostres van barallar el partit de principi a fi, fent els deures amb un partit molt seriós, amb porteria a zero, sabent gestionar la trobada i aprofitant les ocasions amb eficàcia per a confirmar el canvi de tendència l'equip i les sensacions positives. Koba Leïn Koindredi, que s'estrena com a golejador, i Manu Vallejo, autor d'un gol i una assistència, van signar els gols per a donar-li al Valencia CF un triomf per a continuar creixent com a equip.
El Valencia CF va fer el primer pas cap als huitens de final en els primers minuts del primer temps i ho va fer a base d'efectivitat. L'equip, molt seriós i sense confiances des del primer minut, va aprofitar en el minut 12 un contraatac perfectament interpretat per Manu Vallejo, el principal generador de perill de l'equip en el primer temps, i executat per Koba Leïn Koindredi, que marcava el seu primer gol com a valencianista. Els nostres aconseguien avançar-se i gestionarien amb solvència el partit sense donar opció al AD Alcorcón a la Ciudad del Fútbol de las Rozas.

Després del pas per vestuaris, i malgrat el desavantatge en el marcador, l'equip madrileny va intentar tindre el control del partit i generar perill en l'àrea valencianista. El partit és cert que es va obrir una mica més que en el primer temps, el AD Alcorcón va buscar l'empat, però el Valencia CF va tindre les ocasions més clares. En el 71’, de fet, Uros Racic es va trobar amb el pal esquerre de la porteria rival amb un gran tret després d'una bona jugada individual després d'un robatori providencial. L'equip, decidit a imposar-se al rival i al fred en una vesprada en la qual els termòmetres registraven un grau de temperatura, buscaria rematar la faena i després del serbi l'intentarien Álex Blanco i Manu Vallejo en una jugada en la qual va poder haver-hi penal.

El Valencia CF es llançava a l'atac en els últims minuts de la trobada i va anar llavors quan el gadità, que mereixia el punt pel seu esforç, les seues ganes i la seua capacitat per a donar l'assistència en el primer tant, anotaria el de la sentència perforant la porteria en un llançament de falta des de la frontal. No fallaria Vallejo, que va ajustar el seu tret al màxim, pegat al pal i enganyant el porter, que va fer un pas en fals cap a l'altre costat i quan va voler recuperar la posició ja era impossible que arribara. Gran victòria del Valencia CF en Las Rozas per a avançar cap als huitens de final de la Copa del Rei i continuar agafant moral i confiança per al partit del pròxim dijous al Camp de Mestalla davant el CA Osasuna.

Fitxa tècnica

0. AD Alcorcón: Samu Casado, Gorostidi, Reko (Boateng, 61’), Juanma Bravo, Bellvís (José Carlos Ramírez, 46’), David Fernández, José León, Álvaro Juan (Llamas, 61’), Barbero, Castro (Víctor García, 85’), Dessaborida (Óscar Arribas, 62’)

2. Valencia CF: Cristian Rivero, Thierry Correia (Guillem Molina, 85’), Mangala, Hugo Guillamón (Diakhaby, 66’), Lato, Racic, Koba Leïn Koindredi, Yunus Musah (Jason Remeseiro, 77’), Guedes (Álex Blanco, 66’), Sobrino i Manu Vallejo (Kang In, 77’).

Gols: 0-1 Koba Leïn Koindredi, 12’; 0-2 Manu Vallejo, 76’.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Va amonestar a Hugo Guillamón, Reko, Bravo, Thierry Correia i Sosa.

Partit dels setzens de final de la Copa del Rei disputat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas.