Valencia CF07 julio 2020

CRÒNICA | El Valencia CF suma tres punts davant el Real Valladolid i s'impulsa en la carrera per Europa (2-1)

L'equip es retroba a la victòria gràcies als gols de Maxi Gómez i Kang In, que va desequilibrar la balança en els últims minuts amb un tir des de fora de l'àrea

El Valencia CF havia fet mèrits per a alguna cosa més davant el Real Valladolid, especialment en una primera part en la qual va dominar el joc i les ocasions, però quan el partit havia entrat en els seus últims minuts i semblava destinat a l'empat va aparéixer Kang In amb un tret des de fora de l'àrea per a desequilibrar la balança i donar-li a l'equip una victòria que pot ser molt important en plena carrera pels objectius. Resten tres jornades per al final de LaLiga i, a costa del que passe durant el transcurs de la jornada, el conjunt valencianista lluitarà davant CD Leganés, RCD Espanyol i Sevilla FC amb la il·lusió de classificar-se per a jugar a Europa per tercer any consecutiu.

El primer temps va començar amb el Valencia CF ben plantat, anant de menys a més davant un Real Valladolid molt ordenat. Amb la novetat de Jaume en porteria i el debut com a titular d'Adrián Guerrero després de la seua estrena a Granada, l'equip va anar creixent-se a lloms de Kondogbia, que va protagonitzar les tres primeres aproximacions de l'equip a la porteria de Masip durant els primers 20 minutos. En el 29’ finalment va arribar el premi. Maxi Gómez va perforar la porteria rival després d'una bona acció de contraatac que va nàixer després de recuperar la pilota en el centre del camp.

El Valencia CF es va desplegar amb rapidesa i el ‘22’ va culminar després de rebre l'assistència de Gameiro. El gol va reforçar les bones sensacions de l'equip fins al moment i el Valencia CF no va deixar de créixer controlant des de la medul·lar i avançant metres per les bandes. Guedes, casi al descans, va intentar marcar el segon gol en una jugada calcada a la del seu míssil a Granada i, just després, va deixar un eslalon eliminant rivals que no va arribar a rematar Gameiro.

El pas per vestuaris no li va sentar bé al Valencia CF, que encaixaria en el 47’ el gol de l'empat (1-1), obra de Víctor García. Maxi Gómez intentaria la rèplica quasi a l'instant, però la seua rematada de cap el va atrapar Masip. El Valencia CF va intentar la victòria per activa i per passiva, Manu Vallejo la va tindre en les seues botes en el 67’. El Real Valladolid també va tindre les seues oportunitats, però Jaume Domènech es va créixer en els últims minuts i va evitar el punt visitant una vegada i una altra. Finalment,e n el 88’, quan el partit semblava destinat a l'empat a un, va aparéixer Kang In amb una fogonada des de fora de l'àrea. El talent sud-coreà va ajustar el seu tret al pal de la porteria defensava per Masip i li dóna al Valencia CF una victòria molt important.

FITXA TÈCNICA:

2. VALENCIA CF: Jaume Domènech, Florenzi (Wass, 75’), Gabriel Paulista, Diakhaby, Adrián Guerrero (Cheryshev, 81’), Kondogbia, Parejo (Coquelin, 63’), Carlos Soler (Kang In, 63’), Guedes, Gameiro (Manu Vallejo, 63’) i Maxi Gómez.

1. REAL VALLADOLID: Masip, Antoñito, K. Olivas, Joaquín, Nacho, Kike Pérez (Javi Sánchez, 83’), Fede, Víctor García (Sandro, 58’), Ben Arfa (Hervias, 58’), Waldo i Enes Unal (Sergi Guardiola, 58’).

GOLS: 1-0 Maxi Gómez, 29’; 1-1 Víctor García, 47’; 2-1 Kang In, 88’;