Valencia CF12 marzo 2022

CRÒNICA | Empat del Valencia CF davant el Getafe CF (0-0)

Partit corresponent a la jornada 28 de LaLiga 21.22

Empat del Valencia CF davant el Getafe CF (0-0) en el Coliseum Alfonso Pérez en un partit poc vistós, però treballat de principi a fi per a continuar sumant en la visita a una plaça complicada. L'equip, que no va poder aconseguir la victòria malgrat els esforços, suma un punt més en LaLiga que, encara que faça gust de poc, ha de continuar reforçant l'estat de confiança després de dues victòries consecutives abans d'aquest resultat. Els nostres buscaran retrobar-se amb el triomf en el pròxim desafiament, que tindrà lloc dissabte que ve enfront de l'Elx CF.

El partit va estar molt igualat des de l'inici. El Valencia CF va buscar els camins cap a la porteria rival en una primera part intensa i molt disputada, però amb poques ocasions, més enllà d'un parell d'arribades del Getafe CF protagonitzades per Sandro Ramírez, principal dinamitzador de l'atac azulón. Va ser un partit equilibrat, amb un gran protagonisme dels duels i amb els nostres mostrant-se ferris en defensa, un context en el qual va destacar positivament Jesús Vázquez.

El futbolista de l'Acadèmia VCF, protagonista davant les baixes de Gayà i Lat per lesió, va quallar molt bones sensacions en el lateral esquerre, demostrant personalitat en les seues incorporacions i en el seu particular un contra un amb Damián Suárez. Davant la falta d'accions ofensives, L'aparició de Bryan Gil va propiciar les primeres aproximacions del Valencia CF, que no va provar a David Soria en la primera mitja hora de joc, no obstant això, la trobada marxaria amb el resultat inicial al descans.

Després del pas per vestuaris, la segona part començaria amb una gran incursió de Foulquier, que va anar eliminant rivals per potència i va generar perill amb un centre xut que va posar en alerta als locals. La trobada seguia igual d'igualat va arribar l'esglai per al Valencia CF quan un rebuig que havia tocat en Borja Mayoral en una jugada desafortunada va acabar en el fons de la xarxa. El VAR, no obstant això, evitaria que el punt pujara al marcador per mans clares del davanter azulón.

No mereixia anar per darrere el Valencia CF, que amb la volta al 0-0 va buscar el punt de la victòria fins al final. No obstant això, el resultat no canviaria fins al xiulet final.

Fitxa tècnica

0. GETAFE CF: David Soria, Djene, Mitrovic, Cuenca, Damián (Juan Iglesias, 67’), Olivera, Arambarri (Óscar Rodríguez, 61’), Aleñá (Gonzalo Villar, 79’), Maksimovic, Enes Ünal i Sandro Ramírez (Borja Mayoral, 67’).

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Foulquier, Diakhaby, Gabriel Paulista, Omar Alderete, Jesús Vázquez (Hélder Costa, 91’), Hugo Guillamón (Uros Racic, 91’), Carlos Soler, Bryan Gil (Ilaix Moriba, 75’), Guedes (Marcos André, 90’) i Hugo Duro (Maxi Gómez, 58’).