Valencia CF07 noviembre 2021

CRÒNICA | Empat del Valencia CF davant l'Atlético de Madrid (3-3)

Partit de la jornada 13 de LaLiga 21.22

Empat del Valencia CF davant l'Atlètic de Madrid per 3-3 en una trobada molt disputada a Mestalla, on el nostre equip va tornar a demostrar que no dóna cap partit per perdut. Després de quallar un primer tram sòlid i molt treballat, l'Atlètic va colpejar primer, posant-se per davant en el marcador passada la mitja hora amb el punt de Luis Suárez. El Valencia CF, pese al 0-1 rival, va saber refer-se, va passar a l'atac i va empatar després del pas per vestuaris en una jugada de pura fe, en la qual el tret de Guedes va tocar en Savic abans de batre a Oblak. Mestalla va vibrar amb el punt valencianista, animant a l'equip a donar la volta al marcador, però poc després l'Atlètic va sentenciar a base d'efectivitat amb dos punts en dos minuts a càrrec de Griezmann i Vrsaljko.

Des dels primers minuts Valencia CF i Atlètic de Madrid van jugar un partit molt disputat, de poder a poder, entre dos equips que van apostar per créixer des de la solidesa, tancant els espais al rival i tractant d'eixir a l'atac cada vegada que robaven. Sense moltes ocasions clares, el primer intent dels nostres en la primera part va arribar en un tret de Guedes des de fora de l'àrea que va detindre Oblak i va precedir a una rèplica blanc-i-vermella a càrrec de Carrasco que va marxar fora per molt poc. Malgrat la sensació de seguretat del València CF i el bon to competitiu del primer tram, seria l'Atlètic qui s'avançaria per mediació de Luis Suárez.

El Valencia CF va saber refer-se anímicament, va seguir el pla i a l'eixida de vestuaris aconseguiria empatar la trobada. Ho va fer en una jugada en la qual el lliurament de Uros Racic, que va barallar una pilota fins al final, va activar a Hélder Costa en banda esquerra i el seu centre va volar per l'àrea xicoteta sense trobar un rematador. Guedes, arribant des de darrere, va caçar el rebutge i amb una mica de fortuna va enviar la pilota al fons de la xarxa després de tocar en un defensa rival. El lliurament dels nostres tindria premi i Mestalla va animar a l'equip a anar per la victòria, però l'alegria va durar massa poc i és que l'Atlètic, en tot just dos minuts, anotaria dos tants que sentenciarien la trobada.

Griezmann va desfer l'empat amb una gran acció individual al contraatac i un posterior tret buscant l'esquadra davant el qual res va poder fer Cillessen. Instants després, Vrsaljko va anotar el tercer en una jugada que va haver de ser revisada pel VAR. Wass va poder tornar a marcar per al Valencia CF, però el seu tret es va estavellar contra el travesser en una segona jugada derivada d'un córner, i després d'ell el van intentar Guedes i Foulquier.

El final del partit s'acostava, però el Valencia CF no baixava els braços. Amb el suport de l'afició, el nostre equip va continuar barallant fins al final i va acabar aconseguint l'empat gràcies a dos gols d'Hugo Duro en el descompte. Una vegada més, va tornar a demostrar-se que això és Mestalla i ací lluitem fins al final.

Fitxa tècnica

3. VALENCIA CF: Cillessen, Foulquier, Omar Alderete (Manu Vallejo, 85’), Gayà, Hugo Guillamón, Racic (Yunus Musah, 65’), Wass (Marcos André, 65’), Carlos Soler (Koba Leïn, 85’), Hélder Costa (Hugo Duro, 85’) y Guedes.

3. ATLÉTICO DE MADRID: Oblak, Trippier (Vrsaljko, 8’), Giménez, Savic, Hermoso, Koke, De Paul (Herrera, 86’), Correa (Kondogbia, 72’), Carrasco, Griezmann y Luis Suárez (Joao Félix, 86’).

GOLS: 0-1 Luis Suárez, 35’; 1-1 Savic (p.p.), 49’; 1-2 Griezmann 58’; 1-3 Vrsaljko 60’. 2-3 Hugo Duro 92'. 3-3 Hugo Duro 96'.