Valencia CF30 julio 2022

CRÒNICA | Empat entre el Nottingham Forest i el València CF (1-1)

Carlos Soler, autor del tant valencianista en este nou amistós de preparació

Empat entre el Nottingham Forest i el Valencia CF (1-1) en el quart partit de pretemporada dels nostres. L'equip continua agafant sensacions positives i consolidant la preparació en un partit que va tindre guanyat fins als últims minuts davant un rival un poc més rodat i que es troba a una setmana d'arrancar la Premier League. Carlos Soler va avançar als nostres en el primer temps finalitzant una gran jugada col·lectiva ben assistida per Guedes i Johnson, en l'últim tram, va tornar a equilibrar el marcador.

Després de l'entropessada enfront del VfB Stuttgart, l'única al llarg de la pretemporada, els nostres van saltar a la gespa amb l'objectiu clar de refer-se davant el Nottingham Forest. Al minut 6, en la primera acció de perill, el Valencia CF va mostrar en els seus principals senyals d'identitat i una construcció col·lectiva a punt va estar de servir per a anotar el primer tant, però Henderson va detindre el tir de Guedes.

Després d'una bona arrancada dels nostres, el protagonisme seria per a Mamardashvili amb una gran parada en l'u contra u en una jugada que seria invalidada per fora de joc rival. Apretava el conjunt local, i en el minut 25' va estavellar la pilota contra el pal en un contraatac en el qual el porter valencianista va haver d'eixir de la porteria.

No tardaria a replicar el Valencia CF, esta vegada amb una arribada de Carlos Soler per l'esquerra que va propiciar una rematada clara de Marcos André, però la pilota va eixir desviada respecte a la porteria rival. Seria només l'avís del que succeiria minuts després. I és que en el 42' Carlos Soler va aparéixer des de segona línia per a fulminar la porteria del Nottingham Forest amb un xut ajustat el pal aprofitant una gran centrada de Guedes.

En la segona part el Valencia CF va tindre més possessió i control del joc, i en el 80' Carlos Soler va poder signar un doblet que haguera ampliat la diferència en el marcador amb una rematada en l'àrea xicoteta que el porter rival desbarataria amb una gran parada. Quan tot semblava encarrilat cap a la victòria, no obstant això, el conjunt local va aconseguir l'empat en un contraatac finalitzat per Johnson.

Malgrat no aconseguir la victòria, el Valencia CF torna amb bones sensacions per a continuar creixent com a equip en aquesta pretemporada tan exigent a les ordres de Gattuso.