Valencia CF23 septiembre 2023

CRÒNICA | Empat entre la UD Almeria i el Valencia CF (2-2)

Diego López i Javi Guerra, autors dels gols valencianistes

Empat del Valencia CF davant la UD Almeria (2-2) en el partit de la Jornada 6 de LaLiga EA Sports disputat en el Power Horse Stadium. Els nostres es van avançar amb un gol de Diego López, que va protagonitzar una gran jugada per l'esquerra, i el conjunt local va empatar a l'hora de partit. Només quatre minuts després, Javi Guerra culminaria una gran acció de Fran Pérez per a fer el 1-2, però instants després Sergio Arribas tornaria a posar les taules en el marcador.

El primer a intentar-ho va ser el conjunt local, però després d'un avís en els primers instants arribaria la reacció del Valencia CF. Abans de complir-se el primer quart d'hora de joc, l'equip dirigit per Rubén Baraja va aconseguir avançar-se en el marcador amb una gran acció de Diego López. Eixida ràpida dels nostres des de l'esquerra, combinació amb Javi Guerra, que llança al davanter asturià i est, després d'una gran galopada en la qual deixa arrere a tota la defensa de la UD Almeria, defineix a la perfecció al mà a mà amb el portera rival.

El conjunt local va disposar entorn de la mitja hora d'una acció claríssima de perill, una rematada picada de Sergio Arribas que va detindre Mamardashvili amb una altra demostració de reflexos. El portera valencianista tornaria a brillar instants després amb una altra atallada, aquesta vegada a una cabotada de Luis Suárez i l'equip andalús tornaria a inquietar els dominis valencianistes amb una tercera rematada, aquesta vegada obra de Gonzalo Melero, que va marxar fora, però molt prop del pal dret de la porteria del Valencia CF.

Abans del descans, Luis Suárez tornaria a intentar-lo amb un tret potentíssim que es va estavellar contra el pal, però la UD Almeria no aconseguiria batre a Mamardashvili… Fins a l'hora de partit. Sergio Arribas va manar al fons de la xarxa un rebutge que va posar les taules en el marcador. El Valencia CF, no obstant això, encara tenia molt a dir en el partit i va tornar a posar-se per davant tan sols quatre minuts després d'encaixar el 1-1.

Després d'una gran recuperació de Pepelu, que tallava en l'àrea una acció perillosa del rival, l'equip va armar l'atac fins a arribar a Fran Pérez, que va driblar al seu parell, va obrir el sistema defensiu de la UD Almeria i va filtrar l'assistència perquè Javi Guerra anotara el 1-2. Un autèntic golàs que posa de manifest la personalitat del Valencia CF per a alçar-se en la dificultat i la capacitat per a associar-se en espais reduïts i definir a porteria.

No duraria molt el 1-2 en el marcador, i és que Sergio Arribas, en una jugada molt similar a la del 1-1, reblaria una pilota rebutjada al fons de la xarxa i anotaria el 2-2. L'equip va pressionar a la UD Almeria i va intentar anotar el 2-3 amb diverses accions d'atac, però el marcador no es tornaria a moure.

El Valencia CF, després d'aquest empat davant la UD Almeria, buscarà la victòria dimecres que ve davant la Reial Societat al Camp de Mestalla.

FITXA TÈCNICA

2. UD ALMERÍA: Luis Maximiano, Chumi, César Montes, Edgar, Akieme, Dion Lopy (Kone, 62’), Robertone (Baba, 76’), Melero, Sergio Arribas (Baptistao, 85’), Embarba (Ramazani, 46’) y Luis Suárez (Lázaro, 75’).

2. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R., Cristhian Mosquera, Diakhaby, Gayà, Pepelu, Javi Guerra (Hugo Guillamón, 65’), André Almeida (Gozálbez, 87’), Diego López (Hugo González, 94’), Fran Pérez (Amallah, 65’) y Hugo Duro (Mario Domínguez, 94’).

GOLES: 0-1 Diego López, 14’; 1-1 Sergio Arribas, 59’; 1-2 Javi Guerra, 63’; 2-2 Sergio Arribas, 69’.

ÁRBITRO: Busquets Ferrer (C. Balear). Amonestó a Vicente Moreno, Fran Pérez, César Montes, Gonzalo Melero, Diakhaby y Ramazani.

VAR: Pizarro Gómez (C. Madrileño).

Partit de la Jornada 6 de LaLiga EA Sports disputat en el Power Horse Stadium d'Almeria.