Valencia CF18 julio 2022

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el Borussia Dortmund (1-3)

L'equip de Gattuso deixa bones sensacions en el primer partit de la pretemporada 22.23

Victòria del Valencia CF davant el Borussia Dortmund en un encontre en el qual els nostres han deixat molt bones sensacions davant un dels equips més potents del futbol alemany. Dos gols de Guedes i un altre de Marcos André han permés al conjunt valencianista començar guanyant en la pretemporada 22.23.

Els nostres van començar l'encontre molt concentrats i tractant de plasmar en el terreny de joc el treballat fins ara. L'equip de Gennaro Gattuso va apostar per atacar des de la possessió i va ser capaç d'acostar-se amb un cert perill a l'àrea rival. En el minut 10, després d'una falta provocada per Samu Castillejo, Gayà va estar a punt d'obrir el marcador amb un gran llançament, però la pilota es va topar amb la fusta.

El conjunt valencianista es va mostrar sòlid durant el primer temps i va defensar amb encert els intents del Borussia Dortmund. En el minut 40, Guedes va avançar al Valencia CF en culminar amb encert un atac ràpid conduït per Samu Castillejo i amb el 0-1 en el marcador s'arribava al descans.

Als cinc minuts de la segona meitat, el Borussia Dortmund va aconseguir l'empat amb un penal materialitzat per Reus. Però, la reacció valencianista no va tardar a arribar. En el minut 58, els de Gattuso tornaven a prendre la davantera amb un gol de Marcos André. I només tres minuts després, Guedes ampliava l'avantatge amb un espectacular tir des de la frontal de l'àrea. En el tram final, l'equip va continuar mostrant un gran nivell per a segellar la primera victòria de la pretemporada.

Després d'aquest triomf, el Valencia CF jugarà dimecres un nou partit de preparació davant el St. Gallen. Amunt!

Fitxa tècnica

1. BORUSSIA DORTMUND: Kobel, Schlotterbeck, Dahoud, Hazard, Reus, Guerreiro, Hummels, Moukoko, Bellingham, Meunier y Adeyemi. També jugaren Süle, Wolf, Aning, Bynoe-Gittens, Passlack, Brandt, Kamara y Coulibaly.

3. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry, Musah, Paulista, Hugo Guillamón, Guedes, Carlos Soler, Samu Castillejo, Gayà, Marcos André y Mosquera. També jugaren Cillessen, Cömert, Racic, Foulquier, Jesús Vázquez, Manu Vallejo, Diakhaby, Koba, Lato, Yellu y Fran Pérez.

GOLS: 0-1 Guedes, 40’; 1-1, Reus, 50’; 1-2, Marcos André, 58’; 1-3, Guedes, 62’;

ÀRBITRE: Walter Altmann.

Partit de pretemporada disputat en el Cashpoint Arena d'Altach (Austria).