Valencia CF18 julio 2023

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el Nottingham Forest (1-0)

El conjunt de Baraja deixa bones sensacions en el primer partit de la pretemporada 23-24

Victòria del Valencia CF davant el Nottingham Forest en una trobada en el qual els nostres han deixat molt bones sensacions malgrat la càrrega de treball dels primers dies. Un tant de Javi Guerra a l'inici del segon temps va permetre al conjunt valencianista començar guanyant en la pretemporada 23-24.

Els nostres van començar l'encontre molt concentrats i tractant de plasmar en el terreny de joc el treballat fins ara. L'equip de Rubén Baraja va apostar per una pressió elevada, mantenint les línies juntes, buscant que la pilota estiguera en camp rival el major temps possible. Gràcies a eixa atrevida proposta, el conjunt valencianista va estar molt prop d'avançar-se en el minut 13 després d'una internada de Diego López per la dreta que no va aconseguir convertir en gol Jesús Vázquez per poc. La rèplica dels visitants va arribar amb un tir llunyà de Williams que es va topar amb una gran intervenció de Jaume en el seu retorn a l'onze inicial.

Als tres minuts de la segona meitat, Javi Guerra aconseguia posar per davant al Valencia CF després de caçar una pilota solta després d'un xut d'Hugo González des de la frontal. El tant va donar ales a l'equip de Rubén Baraja, que va començar a encadenar acostaments perillosos a l'àrea rival. El mateix Hugo González va estar prop d'ampliar la renda minuts després d'una gran jugada col·lectiva que va culminar l'extrem valencianista amb un tir potent que va marxar fregant l'esquadra. Pese al pas dels minuts, el Valencia CF va mantindre la intensitat i va tindre el control del joc per a tancar la primera victòria de la pretemporada.

Després d'aquest triomf, el Valencia CF jugarà dissabte que ve un nou partit de preparació davant el FC Spartak Trnava. Amunt!

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Domènech, Cristhian, Gayà, Cenk, Diego López, Pepelu, Foulquier, J. Vázquez, Fran Pérez, Ali Fadal i A. Marí. També jugaren C. Rivero, Thierry R., G. Paulista, Javi Guerra, Hugo Duro, Hugo González, Javi Navarro, P. Gozálbez, C. Tárrega, Martín Tejón, Diego Moreno, R. Iranzo i K. Koba Leïn.

0. NOTTINGHAM FOREST: Shelvey, Worral, Mangala, Williams, Niakhate, Yates, Freuler, Mckenna, Dos Santos, Boly i Ui-Jo. També jugaren Powell, Kouyaté, Drager, Donnelly, Aguilera, Taylor, Bowler, Gardner y Mighten.

GOLS: 1-0 Javi Guerra, 48’;

ÀRBITRE: Francisco Javier Fernández Vidal

Partit de pretemporada disputat en l'estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF.