Valencia CF17 septiembre 2022

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el RC Celta (3-0)

Victòria del Valencia CF davant el RC Celta de Vigo per 3 gols a 0. L'equip es retroba amb el triomf gràcies a una posada en escena molt completa a nivell col·lectiu i als gols de Samu Castillejo, Marcos André i André Almeida en una vesprada en la qual deixa la porteria a zero gràcies a una altra gran actuació de Mamardashvili. El Valencia CF continua creixent com a equip en LaLiga, compte la tercera victòria en quatre partits al Camp de Mestalla i, després de sumar altres tres punts importants, treballarà durant aturada de la competició amb molt bones sensacions.

El Valencia CF arribava després de l'ensopegada a Vallecas amb l'objectiu de retrobar-se amb els tres punts i quin millor escenari que el Camp de Mestalla amb la graderia espentant a favor de l'equip des del primer minut. Sense Yunus Musah, un dels jugadors més actius en la golejada enfront del Getafe CF, Gattuso va recompondre l'equip amb l'entrada a l'onze de Ilaix Moriba al costat de André Almeida i l'estrena de Cavani en punta. Amb tots els focus en el ‘7’, el primer protagonista de la vesprada seria Mamardashvili. El portera va fer una gran parada de les seues passat el quart d'hora de joc per a desviar una falta executada des de la vora del de l'àrea pel RC Celta.

La trobada, igualat quant a joc durant el primer tram, va tindre la seua primera gran ocasió per als els nostres minuts després primer intent del RC Celta. En un servei de córner, Diakhaby va rebanyar des del sòl la pilota en l'àrea xicoteta i el va estavellar contra el pal. Es va quedar molt a prop el Valencia CF, però minuts després no perdonaria. Samuel Lino es va obrir camí amb una galopada per l'esquerra, generant un mà a mà que el porter va aconseguir detindre per molt poc, però el rebutge l'espentaria a la xarxa Samu Castillejo.

Després del 1-0, Cavani a punt va estar de connectar un gran centre de Gayà en l'àrea xicoteta i en l'inici de la segona part el Camp de Mestalla va reclamar penal en una caiguda de Samuel Lino dins de l'àrea rival.

Accelerava el Valencia CF per a tractar d'augmentar la diferència en el marcador, conscient de la importància de sumar els tres punts. A l'hora de partit el conjunt rival es quedaria amb un home menys per l'expulsió de Franco Cervi, però això no limitaria les seues ganes de guanyar el partit. I, és que, en el 71’, Mamardashvili va tornar a intervindre amb una altra gran parada per a detindre una cabotada que a punt va estar de suposar l'empat.

Després de l'avís, el Valencia CF es va bolcar en atac per a sentenciar la trobada. Gayà va provar amb un tret des de fora de l'àrea, Justin Kluivert va disposar d'un mà a mà que li va traure Marchesin i Cömert el va intentar amb una cabotada. Seria, no obstant això, Marcos André qui encarrilaria la victòria en el 81’ amb un derechazo que va tombar definitivament al RC Celta i André Almeida va tancar el compte en els minuts finals aprofitant una gran assistència d'Hugo Guillamón. El Valencia CF suma tres punts molt importants, continua consolidant la seua fortalesa a Mestalla i continua creixent com a equip. Amunt!

Fitxa tècnica

3. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R., Diakhaby, Cömert (Gabriel Paulista, 83’), Gayà (Lato, 83’), Hugo Guillamón, Ilaix Moriba (Nico, 66’), André Almeida, Samuel Lino, Samu Castillejo (Justin Kluivert, 70’) i Cavani (Marcos André, 70’).

0. RC CELTA: Marchesin, Hugo Mallo, Aidoo Jr, Javi Galán, Tapia, Fran Beltrán (Carles Pérez, 57’), Cervi, Óscar (Gabriel Veiga, 57’), Iago Aspas i Larsen (Luca de la Torre, 83’).

GOLS: 1-0 Samu Castillejo, 37’; 2-0 Marcos André, 81’; 3-0 André Almeida, 93’.