Valencia CF31 julio 2019

El dia que Maxi Gómez va marcar quatre gols

Als seus 19 anys, en la seua etapa amb Defensor Sporting, el davanter va signar un pòquer golejador davant el Tanque Sisley, dia que recorda cada vegada que veu la pilota signada pels seus companys

Dia a dia, amb l'ajuda dels seus companys i del cos tècnic, Maxi Gómez va coneixent millor els conceptes que ha d'implementar al Valencia Cf. En l'amistós davant l'FC Sion va anotar el seu primer gol com a valencianista, però hi ha un dia en la carrera professional del davanter uruguaià que mai oblidarà: el 22 de maig de 2016.

Aquella vesprada, amb l'elàstica del Defensor Sporting, Maxi Gómez s'enfrontava al Tanc Sisley, equip que barallava per evitar el descens, i l'actual davanter del Valencia CF es va deslligar marcant quatre gols en sol 47 minuts en la victòria per 5-6. Sempre va jugar de ‘9’, però eixe dia va ser el primer a aconseguir eixa xifra. Espectacular! Fins a eixe partit, en juvenils va anotar un hat-trick i també es va portar la pilota signada pels seus companys, com aquella nit.

El seu recital golejador va començar amb una miqueta de cap, onze minuts després va marcar amb un potent tret amb la dreta des de dins de l'àrea. En el minut 37 de partit Maxi va marcar el tercer tant, de nou amb la seua destra després d'un centre des de la banda esquerra, anotant el quart en el seu compte anotador després d'una bona conducció pel carril esquerre. Quatre gols en un dia molt especial per a l'actual ariet del Valencia CF, que recorda cada vegada que veu la pilota signada per tots els seus companys.