Valencia CF20 julio 2019

El Valencia CF inicia la pretemporada amb bones sensacions

Primers minuts com a valencianistes per a Maxi Gómez, Cillessen, Jason i Manu Vallejo en la derrota (1-0) davant l'AS Monaco

Amb les muntanyes nevades dels Alps com a paisatge de fons, Valencia CF ha disputat el primer amistós de pretemporada davant l'AS Monaco, en una trobada en el qual ha estrenat el seu primer equipament de PUMA i que ha servit per a veure en acció per primera vegada a les noves incorporacions Maxi Gómez, Cillesen, Jason i Manu Vallejo, entre altres, en una trobada que ha finalitzat amb victòria de l'AS Monaco per 1-0.

Marcelino, ja reintegrat en la concentració de l'equip a Suïssa, va voler donar minuts a pràcticament a tots els jugadors desplaçats a Suïssa, i va posar d'inici un onze que combinava un bloc important dels jugadors que de la passada temporada van conquistar la Copa del Rei i van aconseguir la classificació per a la Champions, amb alguns joves valors de l'Acadèmia i algunes de les noves incorporacions d'esta temporada.

L'AS Monaco, més rodat en esta pretemporada en què disputava el seu cinqué amistós, es va acostar més d'inici amb un llançament al travesser de Golovin des de fora de l'àrea, i de nou amb Golovin en un mà a mà que va traure Jaume Doménech amb el peu. El Valencia CF va reaccionar amb una ràpida acció de Gameiro que va traure Lecomte també amb el peu, després d'una contra iniciada per un Manu Vallejo molt actiu en la primera part.

El Valencia CF, més còmode en el camp a mesura que passaven els minuts, va tindre de nou una bona ocasió en un llançament mossegat de Kang In després d'un bon centre de Guedes. No obstant això, es va avançar el conjunt monegasc amb un gol de Lyle Foster en una acció de segona jugada després d'una bona intervenció de Cristian Rivero.

La segona part es va iniciar amb un Valencia CFque canvie l'equip quasi al complet, més vertical i que als pocs minuts va explicar una una bona ocasió de Rubén Sobrino que va creuar en excés el seu llançament, i altres dues bones aproximacions amb sengles centres perillosos de Gayà i Jason que a punt va estar de transformar Rodrigo en el gol de l'empat.

El domini de l'equip de Marcelino va ser intens en la segona meitat i va comptar amb incomptables ocasions com un doble llançament de falta des de la frontal de l'àrea per part de Parejo i de Rodrigo, que a prop va estar de nou d'anotar en una altra jugada després d'un bon centre de Gayà. El de Pedreguer, que s'incorporava contínuament per banda esquerra, va tindre també una bona oportunitat però el seu tret dins de l'àrea va marxar prop del pal esquerre de la porteria de l'AS Monaco.

La segona meitat va servir per a veure en acció a les noves incorporacions Jason, Cillessen i Maxi Gómez, que en els seus primers minuts com a valencianista va servir una mesura assistència que Sobrino no va poder convertir en el gol de l'empat. Malgrat les múltiples ocasions el marcador no es mouria i el partit va finalitzar amb el 1-0 favorable a l'AS Monaco.

L'equip de Marcelino romandrà en terres suïsses per a continuar l'intens treball de pretemporada, abans d'afrontar el pròxim amistós el dimarts 23 de juliol davant el Sion (18.45 h).

Fitxa Tècnica:

AS Mònaco: Lecomte, Sidibe, Jemerson, Glik, Golovin, Tuncará, Aholou, Boschiglia, RonyLopes, Gil Dias, Lyle Foster. També van jugar Naldo, Gelson Martins, Panzo, Ballo-Touré, Chadli, Cesc Fabregas, Traoré, Sylla, Masengo i Silva.

València CF: Jaume, Pascu, Garay, Diakhaby, Salva Ruiz, Coquelin, Koba, Kang In, Guedes, Gameiro i Manu Vallejo. També van jugar Cristian, Cillessen, Piccini, Javi Jiménez, Gabriel, Gayà, Parejo, Wass, Kondogbia, Jason, Fran Villalba, Rodrigo, Ruben Sobrino i Maxi López.

Gols: 1-0, Lyle Foster (m. 37)

Àrbitre: Vladimir Ovcharov. Va amonestar per part AS Mònaco a Glik

Incidències: Primer amistós de la pretemporada del Valencia CF disputat en l'Estadi Christ Roi de Lens (Suïssa) emmarcat en el Festival del Futbol dónes Alps 2019, amb una afluència de 1150 espectadors.