Valencia CF13 febrero 2021

Fes-te una foto amb Patrick Cutrone en Realitat Augmentada

L'app oficial del Valencia CF estrena aquesta novetat per a acostar els jugadors a l'afició

El Valencia CF continua amb la seua ferma aposta per les noves tecnologies per a tindre una interacció directa amb l'afició. Amb aqueix objectiu s'ha inclòs una novetat en l'App Oficial del Valencia CF: la Realitat Augmentada.

La pandèmia impedeix que els nostres aficionats es fotografien al costat dels seus ídols, però hem buscat la fórmula perquè puguen fer-ho. Gràcies a la Realitat Augmentada d'App Oficial del Valencia CF pots portar a Patrick Cutrone fins al saló de la teua casa per a fer-te una foto amb ell.

t3Z7ZMGsX9hbUf0FSeLleWFowSavP0TphkifiJwBnCRNmlSwowE5b4BUQROv5pnm.jpeg

Com fer-te una foto amb Cutrone en Realitat Augmentada pas a pas

1. Descarrega't l'app oficial del Valencia CF. I si ja la tens, actualitza-la.

iOSbit.ly/APP-VCF-iOS

Androidbit.ly/APP-VCF-Android

2. En la part superior de la pantalla trobaràs el logo de [AR]. Prem sobre ell i concedeix permís a l'app per a accedir a la càmera.

3. Enfoca en 'manera ubicació' en el lloc en el qual vulgues que aparega Patrick Cutrone. Pot tardar uns segons, sigues pacient.

4. Ja ho tens! Fes-te una captura de pantalla en la qual aparegues al costat de Patrick Cutrone i comparteix-la amb els teus amics.

 

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas