Valencia CF28 junio 2021

Gayà, titular i protagonista en la classificació d'Espanya per als quarts de final de l'Eurocopa

El capità del Valencia CF va participar en el primer gol davant Croàcia i ho va deixar tot sobre la gespa en un partit on Ferran Torres, jugador format en l'Acadèmia VCF, va brillar amb un gol i una assistència

La selecció espanyola ha aconseguit este dilluns la classificació per als quarts de final de l'Eurocopa i ho ha fet amb una gran victòria davant Croàcia per 3 gols a 5.

El nostre capità José Luis Gayà ha sigut protagonista debutant en la competició amb titularitat en el Telia Parken de Copenhaguen i protagonitzant una actuació molt sòlida des del primer minut fins al 78’, quan es va retirar deixant passe a Jordi Alba, jugador format en l'Acadèmia del VCF. Gayà, afligit d'unes molèsties, ho va deixar tot en el camp amb marcador favorable per a Espanya.

El valencianista va tancar els camins en defensa al conjunt croat i les seues aparicions en atac van ser un plus per a Espanya. En el minut 38’, de fet, la seua insistència va ser clau perquè la Roja empatara un partit que havia començat perdent. El ‘14’ disparava amb l'ànima una pilota després d'una gran parada del porter reblaria Sarabia perquè la selecció anotara el 1-1.

Després de l'empat, Espanya va saber donar la volta al partit en el segon temps, on Ferran Torres, el jugador format en l'Acadèmia VCF, va quallar una gran actuació amb un gol i una assistència per a Azpilicueta, però en el temps afegit Mario Pasalic anotaria el 3-3. En la pròrroga, Morata i Oyarzabal marcarien el quart i cinqué gol per a Espanya, donant-li a la selecció la classificació per a la pròxima ronda.