Valencia CF28 febrero 2023

Hugo Guillamón: “La victòria davant la Real Sociedad ens ha alliberat i ara volem donar-li continuïtat”

El jugador del València CF analitza la situació de l'equip i el partit del pròxim diumenge davant el FC Barcelona

El Valencia CF afronta un segon tram de la temporada amb energies renovades després de l'arribada de Rubén Baraja i la victòria el dissabte passat davant la Real Sociedad.

Conscients que encara queda molt camí per davant, l'equip està convençut de traure la situació avant com ha indicat Hugo Guillamón en l'Informatiu de VCF Media on ha destacat l'alliberament que per a l'equip ha suposat la victòria del passat dissabte, la necessitat de mantindre la connexió amb Mestalla en cada partit i la confiança de poder plantejar un bon partit aquest diumenge davant el FC Barcelona.

Victoria

Davant la Real Sociedad va ser una victòria super important, per a nosaltres, per a la gent perquè ens alliberàrem un poc que estàvem patint tots aquests mesos sense aconseguir els resultats i crec que l'equip es va esforçar molt, es va treballar molt perquè era un partit molt complicat i el tirem avant amb l'ajuda de la nostra gent i ara l'important és donar-li continuïtat

Estat anímic

Era fonamental trencar la mala ratxa de resultats perquè al final et va afectant anímicament i l'equip ho estava notant, que no estàvem frescos en el partit, ens costava quan rebíem un colp i aquesta victòria ens pot ajudar molt psicològicament

Competir

Hem demostrat que podem competir contra qualsevol equip. És veritat que en aquests mesos no hem aconseguit els resultats que volíem, però aquest partit serà un punt d'inflexió per a alliberar-nos i agafar molta confiança per al tram que ve.

MKgD0jVp1kl2Xsx72HPkAOu9cZLUxvh36V6sjKd9G9mNWy9xscmTE1H7xUCtm6qq.jpeg

Porteria a zero

El tema de la porteria a zero és clau perquè et manté sempre en partit. Portàvem temps sense poder deixar la porteria a zero. El míster ens demana 4 coses molt clares i que ho deixem tot en el camp que representem a un club molt gran i amb això que ens demana s'ha vist que podem competir.

Mestalla

Sempre he dit que Mestalla és clau per a nosaltres. Ens ajuda moltíssim. Porta tot l'any donant-nos suport, que en situacions complicades i és quan més el necessitem. Quan nosaltres li donem i li agrada el que veu, ens espenta i ens ajuda molt. Hem de fer que Mestalla siga una caldera cada cap de setmana que juguem a casa i que puguem portar-nos els 3 punts.

IZIuvFa7VqvJ0wQupV07fDh8WuWQdQzeB1uTmrpgYXJDvIdrv4pk4VTXY7Mgnm83.jpeg

Baraja i Marchena

Somos uns afortunats de poder treballar amb Baraja i Marchena que han sigut llegendes del club i tots sentim una gran admiració per ells. Des del primer dia que van vindre ens van transmetre tranquil·litat i ens van dir que venien a ajudar-nos, però amb l'exigència del que ells van viure, estar en el més alt, portar el València CF a grans cites i a poc a poc amb el treball que estem fent es vorà.

Ells coneixen bé el club i Mestalla i saben que quan Mestalla veu que l'equip l'intenta i s'esforça i té ganes per traure els resultats et dona moltíssim suport i per a nosaltres és fonamental sentir eixe suport perquè ens dona molta força i el rival també ho nota.


Missatge

Baraja va arribar en situació complicada després de diversos mesos sense guanyar i l'única cosa que volia és que sentírem que podíem fer-ho, que creguérem en el que anàvem a treballar. És un entrenador serio que ens transmet les seues idees i el que vol que fem i crec que ens ajudarà molt en el que queda de temporada.

Ens demana que vinguem cada dia i que treballem com si ens anara la vida en això i que en el partit es veja tot el treball de la setmana.

És molt important per a nosaltres que siga clar amb el que vol i el que espera de nosaltres. Al jugador li transmet eixa confiança i l'experiència que ell té, tant ell com Carlos Marchena, i ens està ajudant molt.

iwgEWj6Hg7sgOFXcU5YLRAPeQc4GgYpKx7f3kVCnGuofaMc0NRsoc0Gyz6G9wkgi.jpeg

Afició

L'afició és clau cada partit a Mestalla. És veritat que hem passat moments complicats que no hem tret resultats i és normal que la gent no es vaja contenta. Però durant els 90 minuts ells són un més, són un jugador més que baralla per cada pilota i ens ajuda moltíssim a aconseguir les victòries

Regularitat

Aquesta temporada ens ha faltat regularitat, tant en cada partit com a aconseguir diversos resultats seguits perquè féiem un partit bo i després ens costava. Però estem treballant bé, l'equip està amb ganes i il·lusió de revertir la situació i començar a sumar victòries. I això també passa per la seguretat i la continuïtat en el treball defensiu que estem fent. I després Baraja també vol que siguem alegres i valents amb la pilota per a fer mal als nostres rivals.

drURGK0Uk34VpEfZN44KiHZRWQ4C9q3F7lTJeemZechINwDyxQmAxHSE6YABQG2K.jpeg

Situació

Ningú vol estar ahí i no ens esperàvem estar açí a principi de temporada. Hem passat una ratxa molt dolenta, amb uns resultats que no esperàvem, potser hem pogut meréixer algun punt més però no podem pensar en això. Ens centrem en el que queda de temporada, queden molts partits i molts punts per disputar i el partit del dissabte davant la Real Sociedad és una mostra que l'equip vol i que barallarem fins al final per acabar el més amunt possible.

 

Treball

Hem aconseguit una victòria, però no hi ha res fet. Hem de ser molt més regulars i donar-li continuïtat al treball que estem fent per a aconseguir més victòries i eixir d'ací.

 

Equip

Queden molts partits, molts minuts per jugar i estem en una situació que no podem permetre'ns el luxe de prescindir de jugadors. Necessitem a tots, que tothom ajude, ja siga des de dins del camp, des de fora, des de la graderia. Necessitem a tots enxufats per a donar-li la volta, eixir d'aquesta situació i l'equip té ganes d'eixir d'ací i aconseguir una alegria i l'aconseguirem.

Jvm2tTSUHFBSW7p9OU7LAhdeJJ5XrXczNEtEzJ0z21OUBR4hDlliTqKzA89reEf2.jpeg

Volta a l'onze

Feia temps que no tenia esta sensació de jugar bé i amb una victòria sap tot molt millor. En general bé i a més l'equip va fer una gran treball i vam estar tots molt bé. L'important és que traguem això avant, que deixem al club on es mereix i per ells lluitarem.FC Barcelona

Ens espera el diumenge una gran cita, des de ja comencem a treballar el partit i crec que competirem bé, anirem amb les idees clares del que hem de fer per a aconseguir la victòria i l'equip treballarà bé aquesta setmana per a arribar allí i fer un bon partit.

El FC Barcelona té moltes baixes, però amb la plantilla que tenen poden fer canvis i donen un nivell molt alt. Serà un partit complicat per a nosaltres, però nosaltres li ho farem també complicat a ells.

dWiqCQBCxqo60rxrFlzmNKH5Myrnc15ElnryBiFnDmz6lgAhB8sHJFoJFE9n6SbX.jpeg

Sistema tàctic

L'equip s'adapta al que ens demane el míster en cada partit. El diumenge serà un partit complicat en l'aspecte de tindre la pilota perquè el Barcelona sempre té molta possessió i te tanca arrere, però nosaltres també estem còmodes a la contra i quan tinguem la pilota aprofitar-lo també.


Calendari

Tota la temporada hem vist que podem competir i som un gran equip. Ens ha faltat eixa continuïtat en trams, però ara hi haurà un canvi de xip i anem a tots els pròxims partits amb tota la intenció de guanyar.

Tenim uns partits per a donar-li continuïtat al que fem i per a poder aconseguir les victòries i donar alegria a l'equip i a l'afició també.


Selecció

Il·lusió tota la del món. S'acosta una nova llista amb nou seleccionador. L'important és donar el nivell amb el club perquè ells et vegen i et vegen bé per a anar a la selecció. L'any passat davant el Elche CF va ser el partit que em van dir que podia anar convocat i va ser una gran alegria perquè a més havíem guanyat. I ara amb Luis de la Fuente ens coneixem de les categories inferiors i ara a esperar a fer grans partits amb el Valencia CF per a poder anar amb la selecció.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.