Valencia CF19 septiembre 2020

Jason debuta amb el Valencia CF en Balaídos

El jugador nascut a la Corunya, que va participar en la jugada que va acabar amb el gol de Maxi Gómez, va disputar els seus primers minuts en partit oficial com a valencianista

Va arribar al Valencia CF l'1 de juliol de 2019, però no va ser fins a este dissabte davant el RC Celta quan ha debutat oficialment amb l'elàstica valencianista, després que el curs passat marxara cedit al Getafe CF. “Jason” es va estrenar a poc més d'una hora i mitja de la seua localitat natal, la Corunya, reemplaçant en el descans a Guedes per a ocupar la banda dreta de la línia medul·lar passant Yunus Musah a l'esquerra, i als pocs segons de debutar, participava en l'acció del 1-1, en obrir la pilota a la banda dreta per a Wass, que va assistir a Maxi Gómez en el gol del Valencia CF.

Després de no poder participar en la primera jornada de LaLiga, amb el dorsal ‘23’ a l'esquena, Jason va afrontar la pretemporada amb moltíssima il·lusió disposat a convéncer a Javi Gracia i tindre un lloc en la plantilla, arribant a marcar en el partit de preparació davant l'FC Cartagena. Tot i la derrota en Balaídos, el jugador de la Corunya veu que hi ha molt bon equip i reina un gran ambient en el vestuari.

LaLiga no ha fet més que començar i ell, en la seua primera convocatòria, ha disputat els seus primers minuts en partit oficial com a valencianista. Actiu en atac i també en defensa, on es va sacrificar en les ajudes, eixint vencedor en duels com en el que va tindre mà a mà amb Baeza, evitant que el jugador local poguera rematar dins de l'àrea. En la part final de la segona meitat, quan es va retirar del camp Yunus Musah, va caure a la banda esquerra, posició en la qual també es desembolica bé.