Valencia CF05 septiembre 2020

Kang In signa el seu primer doblet amb el Valencia CF

Va anotar un gol de fe i un altre de gran qualitat que van liderar la remuntada del València CF davant l'FC Cartagena

Un dels grans protagonistes de la victòria del Valencia CF davant l'FC Cartagena al quart partit amistós de la pretemporada va ser sens dubte Kang In que va anotar dues dels tres gols del Valencia CF, en el qual ha sigut el primer doblet anotat pel jugador sud-coreà en el primer equip. Fins al moment havia anotat dos gols en LaLiga davant Getafe i Reial Valladolid la temporada passada, i un altre gol en el Trofeu Taronja davant el Bayer 04 Leverkusen.

El primer dels gols de Kang In va ser una mostra d'insistència i de fe del sud-coreà que, amb la seua pressió, va provocar l'error del portera Esteve després de la cessió d'un defensor del Cartagena i iniciava així el camí de la remuntada de l'equip de Javi Gracia. El gol va tranquil·litzar a l'equip, que va viure els seus millors minuts ofensius en el tram final de partit, amb diverses accions de perill, la millor d'elles, sens dubte, una jugada per banda esquerra entre Alex Centelles i Alex Blanco que va finalitzar amb un zurdazo de Kang In que va posar la pilota en tota l'esquadra per a certificar el 3-1 definitiu.