Valencia CF08 noviembre 2020

Kevin Gameiro, centenari amb el Valencia CF

El davanter francés va participar en els minuts finals de la victòria davant el Real Madrid i va disputar el seu partit número 100 com a valencianista

Kevin Gameiro va complir davant el Real Madrid CF el seu partit número 100 com a jugador del Valencia CF. El jugador francés va eixir en substitució de Kang In en els minuts finals del partit en què el Valencia CF va véncer per 4-1 al Real Madrid.

El davanter gal, que compleix la seua tercera temporada al Valencia CF, ha anotat en aquests 100 partits un total de 20 gols -12 en LaLiga, 2 en UEFA Champions League, 3 en UEFA Europa League i 3 en la Copa del Rei- i ha donat 11 assistències de gol als seus companys.

El gol més recordat, sens dubte, el que va anotar Gameiro en la final de la Copa del Rei davant l'FC Barcelona a Sevilla, el gol que obria el marcador i va ajudar a aconseguir el títol al maig de 2019 i que va quedar en la memòria col·lectiva del valencianisme per la seua celebració tapant-se un ull com un pirata.