Valencia CF30 marzo 2020

La Fundació del Valencia CF cedeix 50 apartaments a la Generalitat per al seu ús per personal sanitari

www.valenciacf.com

Patrons assumeixen la cessió de l'edifici d'habitatges i l'entrenador, Albert Celades, donarà les despeses de tots els subministraments i manteniment mentre hagen de ser utilitzats per sanitaris dels hospitals valencians

El Valencia CF, a través de la Fundació VCF, ha posat a la disposició de la Generalitat Valenciana mig centenar d'apartaments a València, totalment equipats, per a poder ser utilitzats de manera immediata pel personal sanitari que continua lluitant diàriament contra el coronavirus als hospitals valencians, segons ha anunciat el Govern autonòmic en un comunicat. La iniciativa, possible gràcies a l'aportació de patrons de la Fundació VCF, compta amb la col·laboració de l'entrenador del primer equip, Albert Celades, que sufragarà totes les despeses de manteniment i subministraments dels cinquanta habitatges.

43ETta2Trx7UgUm51pNTpfxBZF3ecNoDlppuScyfPzqhVrg1er6Dtfs6koi8fZih.jpeg

Els apartaments, situats en la zona de l'Avinguda de les Corts Valencianes, començaran a ser utilitzats per metges i sanitaris en general que necessiten allotjaments pròxims als seus centres de treball per a facilitar els seus desplaçaments als seus torns i guàrdies i com a manera de protegir a les seues famílies i afins de possibles contagis.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destaca la donació de material sanitari per part de Peter Lim, el seu agraïment per “la gran generositat” de la societat valenciana i ha recordat la importància de la “unitat d'acció” enfront de la pandèmia.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas