Valencia CF17 abril 2022

Mestalla premia amb una ovació a Carlos Huertas, gran valencianista campió mundial de para-kárate

Carlos, que va nàixer amb una discapacitat del 65%, és ambaixador de la Fundació VCF

Carlos Huertas, gran valencianista i ambaixador de la Fundació VCF des d'el mes de març passat, va rebre l'aplaudiment de Mestalla en el descans del Valencia CF - CA Osasuna, quan va oferir als aficionats una exhibició de para-kárate, disciplina de la qual és campió d'Espanya, d'Europa i del món.

Carlos va nàixer amb una discapacitat intel·lectual del 65% i suma importants guardons en para-kárate: recent campió d'Espanya, en 2022; en 2021, campió d'Espanya, d'Europa i del món; en 2019, campió d'Espanya i bronze del món; i en 2018, campió autonòmic i subcampió d'Espanya.

El campió, del Valencia CF des de xicotet, representa molts dels valors ADN VCF i així els transmet com a ambaixador de la Fundació VCF: compromís, constància, esforç i voluntat de superació.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.