Valencia CF22 febrero 2020

Parejo: “Hi ha moltes coses a corregir i cal alçar-se”

El capità va analitzar la derrota del Valencia CF davant la Real Sociedad

En acabar el partit davant la Real Sociedad, el capità Dani Parejo va analitzar a peu de camp la derrota del Valencia CF.

Com explica el partit?

El que ve passant últimament, no som contundents en l'àrea, la Real ens ha fet el primer gol en el minut 15 de partit l'únic jugador del rival que estava en l'àrea, un error molt clar. Comences perdent i jugues molt condicionat. Després, en un córner en l'últim minut de la primera part ens tornen a guanyar dues accions, una en el primer pal i una altra en el segon, i segon gol encaixat. Al final, quan encaixes gols així de fàcil és molt difícil guanyar partits. Hi ha moltes coses a corregir, cal alçar-se, tenim la setmana vinent un partit molt important a Mestalla, però si volem estar en els llocs de dalt o barallar per classificar-se per a la Lliga de Campions hem de jugar partits com a homes. En la primera part, sobretot, semblàvem un equip juvenil i això no es pot consentir.

Quin missatge li mana a l'afició?

Demanar perdó una altra vegada més, no podem encaixar els gols que encaixem. És veritat que perdem el partit, però encaixem dos gols en la primera part en tres tirs seus que crec ens han tirat, dues accions molt evitables. Si no eres contundent en la teua àrea és molt difícil guanyar partits.

L'equip encadena una altra derrota dura.

Veníem en un moment delicat, però no estàvem mal en la classificació. Si hui guanyàvem ens ficàvem quarts mancant finalitzar la jornada. Hem encaixat tres gols, dos d'ells molt evitables. Encaixar un gol així en el minut 15 et fa molt mal, condiciona molt el partit. Era el 1-0, després et fiquen el segon en un córner al final de la primera part… Són gols molt evitables, hem de fer autocrítica i responsabilitzar-se cadascun dels errors.

Què ha de canviar?

Quan en un partit encaixes dos o tres gols vol dir que no estàs fent bé les coses i més quan els gols són molt evitables. Només queda treballar, seguir avant perquè encara queden molts punts en joc.